V zavodu Zeleni planet smo ponosni, da lahko ljudi razveseljujemo z dobrodelnimi srečelovi. Tako združujemo ljubezen do ljudi, narave, živali in dobrodelnosti.

Na vsakem Zelenem sejmu se naši razstavljalci pridružijo akciji in z veseljem darujejo naravne izdelke ter storitve, ki jih nato kupci dobrodelnih srečk izžrebajo na stojnici dobrodelnega srečelova. Pri nas je posebnost ta, da so prav vse srečke dobitne z lepimi nagradami in nihče ne odide praznih rok.
Z vsako dobrodelno srečko podpirate naš dober namen, da podpremo organizacije, ki pomagajo ljudem in živalim v stiski. Naš moto dobrodelnih srečelovov je: “Skupaj smo svet, kjer je sočutje do vseh živih bitij osnovno vodilo.”

PODJETJA, KI SO PRISPEVALA SVOJE IZDELKE IN STORITVE ZA DOBRODELNE SREČELOVE. MI JIM PRAVIMO DOBROSRČNEŽI.

logo-lazy-kitty

Spletna stran
https://lazykitty.si

logo-je-ja-art

Spletna stran
FB Je Ja Art

logo-biovera

Spletna stran
http://biovera.si

logo-cangura

Spletna stran
https://cangura.com

logo-cerawoods

Spletna stran
https://cerawoods.com

logo-nest-kind

Spletna stran
https://nest-kind.si

logo-katarinca

Spletna stran
https://katarinca.si

logo-cork

Spletna stran
https://cork.si

logo-eubioma

Spletna stran
https://www.eubioma.si

logo-b-shiny

Spletna stran
FB B SHINY

logo-bhakti-marga-logo

Spletna stran
https://bhaktimarga.si

logo-nai

Spletna stran
FB Nai

logo-narava-zate

Spletna stran
https://n4y.org

logo-gobnjak

Spletna stran
https://gobnjak.com

logo-nandaa

Spletna stran
https://nandaa.eu

logo-katalonca

Spletna stran
https://katalonca.si

logo-radost-cutenja

Spletna stran
FB Radost čutenja

logo-okras

Spletna stran
FB O’Kras

DONIRALI SMO:

  • ZAVOD ZADNJE UPANJE: zavodu Zadnje upanje smo oktobra 2023 nakazali 250 € za starejše osebe, ki potrebujejo pomoč. Denar smo zbrali na dobrodelnem srečelovu, ki je potekal v centru Ljubljane, 30. 9. 2023.
  • ZAVOD NASTJINA BARKA: zavodu Nastjina barka, ki z veliko predanostjo pomaga živalim, ki najdejo pot do njihove pomoči, smo oktobra 2023 nakazali 250 €. Denar smo zbrali na dobrodelnem srečelovu, ki je potekal v centru Maribora, 7. 10. 2023.
  • PUM-O + GARDEN: projektu PUM-O + GARDEN, ki ga vodi Andragoški zavod Maribor in mladim, ki niso dokončali osnovne šole pomaga pri vključevanju na trg in izobraževanju, smo na Zelenem sejmu v Mariboru skupaj z Mestnimi tržnicami Maribor darovali stojnico za predstavitev programa in izdelkov.
  • SLOVENSKO VEGANSKO DRUŠTVO: na majskem sejmu v Ljubljani 2023 in decembrskem sejmu 2019 smo donirali razstavno mesto Slovenskemu veganskemu društvu, ki ljudem na miren način približuje vegansko prehranjevanje in veganski način življenja.
  • DRUŠTVO PSO – POMAGAJMO SLOVENSKIM OTROKOM: junija 2022 smo društvu donirali 200 € za slovenske družine v stiski. Denar smo zbrali na junijskem dobrodelnem srečelovu v Ljubljani.
  • ZAVOD MURI: junija 2022 smo zavodu Muri donirali 200 € za kužke in mucke, ki potrebujejo pomoč. Denar smo zbrali na junijskem dobrodelnem srečelovu v Ljubljani.
  • TRGOVINA ZELENA JAPKA: na prvem Zelenem sejmu, ki je potekal decembra 2019 smo z dobrodelnim srečelovom zbrali 400 € in jih donirali trajnostno usmerjeni trgovini Zelena japka, ki so jo takoj po otvoritvi poškodovali vandali.