Naši razstavljalci in ostala podjetja se radi pridružijo akciji in darujejo naravne izdelke ter storitve, ki jih nato kupci dobrodelnih srečk izžrebajo na stojnici dobrodelnega srečelova. Pri nas je posebnost ta, da so prav vse srečke dobitne z lepimi nagradami in tako nihče ne odide praznih rok.
Z vsako dobrodelno srečko podpirate namen, da podpremo organizacije, ki pomagajo ljudem in živalim v stiski. Naš moto dobrodelnih srečelovov je: “Skupaj smo svet, kjer je sočutje do vseh živih bitij osnovno vodilo.”

Spomladanski dobrodelni srečelovi v podporo Nastjini Barki

Na spomladanskih Zelenih sejmih smo posebno pozornost namenili Nastjini Barki, družinskemu zavetišču za živali. Zavetišče, ki ga s srcem vodita Nastja in Miloš, nudi varno zatočišče mnogim živalim, od velikih “rejnih” pujsov, ovc, kokoši, rac in gosi do muck, psov in celo divjih živali, ki najdejo mirno mesto za okrevanje. Nastjina Barka je obdana z gozdom, kar omogoča divjim živalim, da se po okrevanju varno vrnejo v naravo.

Z nakupom srečke ne samo da podpirate delovanje tega edinstvenega zavetišča, ampak tudi prispevate k boljšemu in varnejšemu življenju mnogih živali. Poleg tega vas čakajo privlačne nagrade, ki so jih prispevala slovenska podjetja. Pridite, sodelujte in srečo preizkusite na našem srečelovu – vaša podpora lahko naredi veliko razliko.

PODJETJA, KI SO PRISPEVALA SVOJE IZDELKE IN STORITVE ZA DOBRODELNE SREČELOVE. MI JIM PRAVIMO DOBROSRČNEŽI.

logo-woodsi

Spletna stran
https://www.woodsi.com

logo-lazy-kitty

Spletna stran
https://lazykitty.si

logo-je-ja-art

Spletna stran
FB Je Ja Art

logo-biovera

Spletna stran
http://biovera.si

logo-cangura

Spletna stran
https://cangura.com

logo-cerawoods

Spletna stran
https://cerawoods.com

logo-nest-kind

Spletna stran
https://nest-kind.si

logo-katarinca

Spletna stran
https://katarinca.si

logo-cork

Spletna stran
https://cork.si

logo-eubioma

Spletna stran
https://www.eubioma.si

logo-b-shiny

Spletna stran
FB B SHINY

logo-bhakti-marga-logo

Spletna stran
https://bhaktimarga.si

logo-nai

Spletna stran
FB Nai

logo-narava-zate

Spletna stran
https://n4y.org

logo-gobnjak

Spletna stran
https://gobnjak.com

logo-nandaa

Spletna stran
https://nandaa.eu

logo-katalonca

Spletna stran
https://katalonca.si

logo-radost-cutenja

Spletna stran
FB Radost čutenja

logo-okras

Spletna stran
FB O’Kras

DONIRALI SMO:

  • ZAVOD ZADNJE UPANJE: zavodu Zadnje upanje smo oktobra 2023 nakazali 250 € za starejše osebe, ki potrebujejo pomoč. Denar smo zbrali na dobrodelnem srečelovu, ki je potekal v centru Ljubljane, 30. 9. 2023.
  • ZAVOD NASTJINA BARKA: zavodu Nastjina barka, ki z veliko predanostjo pomaga živalim, ki najdejo pot do njihove pomoči, smo oktobra 2023 nakazali 250 €. Denar smo zbrali na dobrodelnem srečelovu, ki je potekal v centru Maribora, 7. 10. 2023.
  • PUM-O + GARDEN: projektu PUM-O + GARDEN, ki ga vodi Andragoški zavod Maribor in mladim, ki niso dokončali osnovne šole pomaga pri vključevanju na trg in izobraževanju, smo na Zelenem sejmu v Mariboru skupaj z Mestnimi tržnicami Maribor darovali stojnico za predstavitev programa in izdelkov.
  • SLOVENSKO VEGANSKO DRUŠTVO: na majskem sejmu v Ljubljani 2023 in decembrskem sejmu 2019 smo donirali razstavno mesto Slovenskemu veganskemu društvu, ki ljudem na miren način približuje vegansko prehranjevanje in veganski način življenja.
  • DRUŠTVO PSO – POMAGAJMO SLOVENSKIM OTROKOM: junija 2022 smo društvu donirali 200 € za slovenske družine v stiski. Denar smo zbrali na junijskem dobrodelnem srečelovu v Ljubljani.
  • ZAVOD MURI: junija 2022 smo zavodu Muri donirali 200 € za kužke in mucke, ki potrebujejo pomoč. Denar smo zbrali na junijskem dobrodelnem srečelovu v Ljubljani.
  • TRGOVINA ZELENA JAPKA: na prvem Zelenem sejmu, ki je potekal decembra 2019 smo z dobrodelnim srečelovom zbrali 400 € in jih donirali trajnostno usmerjeni trgovini Zelena japka, ki so jo takoj po otvoritvi poškodovali vandali.