ZELENO BOGASTVO – sok mlade pirine trave

Smo pridelovalci pirine trave in pridelujemo SOK IZ MLADE PIRINE TRAVE od leta 2015. Gre za slovenski proizvod z odlikami:
– prejemniki Certifikata KBZ Naše najboljše z najvišjim možnim številom doseženih točk leta 2020 in 2023,
– prejemniki Zlatega priznanja na mednarodnem ocenjevanju Društva zeliščarjev Pomurja leta 2021,
– prejemniki Zlatega priznanja na ocenjevanju Dobrote slovenskih kmetij 2022 na Ptuju,

Nudimo SUHO REGRATOVO KORENINO za hladni napitek, ki je prav tako naš, slovenski proizvod.

Nudimo suho RUJEVINO ZA ČAJ – poreklo slovenski KRAS. Čaj iz rujevine preseneča s svojim koristnimi učinki na zdravje v smislu preprečevanja kot velika pomoč pri odpravi številni zdravstvenih težav.

Kaj je BIO SOK MLADE PIRE?

Ann Wigmore, pionirka v uživanju soka pravi, da je to idealna hrana za vsakogar, ki si želi preprečiti bolezni in izboljšati svoje zdravje. BIO SOK MLADE PIRE je eden najbolj zdravih napitkov dodatka k prehrani

Bio sok mlade pire je skladišče naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila in življenjske energije. Vsa ta hranila našemu telesu priskrbijo surove elemente, iz katerih lahko samo proizvaja, kar potrebuje in uravnava svojo kemično sestavo.

Zaradi visoke vsebnosti klorofila je bio sok mlade pire poimenovan tudi zelena kri.

Z načinom in stilom življenja postaja naše telo vse bolj zakisano. Z uživanjem BIO SOKA MLADE PIRE ga razkisamo in nahranimo z vitamini, minerali, encimi, klorofilom…. Zelo pomembno je, da istočasno v  kri vnašamo tudi kisik, katerega pomanjkanje je glavni vir nastanka večino bolezni. Z vnosom kisika v kri, v organizem pa številnih  naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila, itd. se nam kar hitro dviguje imunska odpornost telesa. Na ta način lahko preprečimo ali odpravimo številne zdravstvene težave. Če vnosu BIO SOKA MLADE PIRE dodamo še spremenjene prehranske navade (opustimo hrano ki zakisa),  povečamo pa vnos hrane ki alkalizira, postopamo povečamo telesno aktivnost in zmanjšamo stresni način življenja lahko dosežemo fantastične rezultate nad samim seboj in svojim zdravjem.

Spletna stran: https://www.zelenobogastvo.si/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063520478448

Delite naprej ...