ZELENI DAR – hladno stiskan sok iz pirine trave

Blagovna znamka Zeleni dar je zaživela leta 2018, ko se je naša družina zaradi težav z zdravjem odločila za gojenje mlade pirine trave in uživanje soka iz nje.
Sok smo sprva uporabljali za svoje zdravljenje, nato pa smo, po prošnjah prijateljev in znancev, ta neprecenljivi dar narave – zeleni dar razvili v izdelek, namenjen prodaji. Zdaj ga lahko za svoje boljše zdravje uživajo ljudje širom Slovenije. Uživate ga lahko tudi vi, saj izjemno pripomore pri reševanju težav, kot je: migrenski glavobol, slaba kri, kronična utrujenost, popuščanje srca, rak, težka sapa, astma in premalo kisika v krvi, zastrupljeno telo od zdravil, pekoča zgaga, bolečine v želodcu, neurejena prebava, slab spanec, kožne bolezni, prevelika teža, preveč ali premalo teka, premalo pozitivne energije, neustaljen pritisk, sladkorna bolezen, vrtoglavica.

Pirin sok pospešuje proizvajanje hemoglobina, razstruplja jetra, čisti kri in debelo črevo, deluje protibakterijsko in alkalizira kri, nevtralizira strupe, pospešuje delovanje encimov, krepi imunski sistem in spodbuja pomlajevanje celic. Zeleni dar je 100 % naravni, ekološki napitek, ki ne vsebuje aditivov, konzervansov, glutena in umetnih barvil.
Vsebuje pa celo vrsto izjemnih sestavin:
– esencialne in neesencialne aminokisline
– vitamine: A, B, C, D, E, K, B1, B2, B3, B7, B17
– minerale: magnezij, železo, kalcij, mangan, žveplo, fosfor, kalij, natrij, cink, kobalt
– klorofil
– folno kislino
– antioksidante
– in še mnogo drugih sestavin, ki so nujno potrebne za odlično delovanje našega telesa.


Ker so želeli kupci našega soka le-tega vzeti s seboj na dopust, na službeno pot ali pa niso imeli možnosti ohlajanja soka, smo letos naredili korak naprej in s posebnim postopkom sušenja ustvarili
visokokakovosten prah pirine trave, ki ga lahko uporabljamo kjerkoli smo. Prah vsebuje prav toliko koristnih učinkovin kot sok in predstavlja razvoj k željam naših kupcev.

Spletna stran: www.zelenidar.com


Delite naprej ...