ZALOŽBA DODO

V prodaji bom imel štiri svoje knjige:

TEPČEK DODO – otroška pesnitev in prva knjiga iz zbirke \Izginuli na planetu\, ki govori o živalih, ki so izumrle ali pa so tik pred izumrtjem. Zgodba je pisana v verzih in je izmišljena. V zaključku knjige je predstavljen dejansko življenje doda in razlog izumrtja. Knjiga vsebuje odlične ilustracije slikarja Žiga Hriberška, je zabavna in predvsem poučna.

ROMEO – NAJBOLJ OSAMLJENI ŽABEC NA SVETU – otroška pesnitev in druga knjiga iz zbirke \Izginuli na planetu\, ki govori o živalih, ki so izumrle ali pa so tik pred izumrtjem. Zgodba je pisana v verzih in je izmišljena. V zaključku knjige je predstavljeno dejansko življenje žabca in razlog izumrtja. Knjiga vsebuje odlične ilustracije slikarja Žiga Hriberška, je zabavna in predvsem poučna.

ZVERINSKE ZMENKARIJE – odbite prigode zaljubljenih. To je otroška knjiga, ki vsebuje 16 zgodb, pisanih v verzih. Zgodbe opisujejo 16 parov različnih živali, ki v naravi ne pašejo skupaj, vendar pri ljubezni je vse mogoče. Gre za hudomušne zgodbe, ki opisujejo trenutek, ko in kako se zaljubijo, in kakšni mladiči so rezultat takšne mešane ljubezni.

BISERNICA V DRUGEM KROGU – ljubezenske in erotične pesmi za odrasle.

Delite naprej ...