AURORI – intuitivna svetovanja in zvočni tretmaji

KDO JE AURORI?

Več o meni si lahko preberete tukaj:

KAJ VAM PONUJAM?

Izvajam intuitivna svetovanja, uvide in vpoglede v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli ter individualne zvočne tretmaje – zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili.

Intuitivni vpogled je namenjen vsem, ki potrebujete globlje odgovore in usmeritve v vseh svojih trenutnih življenjskih situacijah, bodisi na področju partnerstva, zdravja ali poslovnega področja. Na vpogledu boste pridobili usmeritve, napotke in potencialne uvide za prihodnost z višjega duhovnega vidika, pridobili višje razumevanje vseh situacij svojega življenja, spoznali zakaj se vam določene situacije v vašem življenju nenehno ponavljajo ter na njih pogledali z drugačne višje perspektive, predvsem pa se naučili bolje prisluhniti svoji intuiciji, slediti svojemu notranjemu glasu in glasu vašega duhovnega vodstva.

V individualni zvočni masaži  igram in s tibetanskimi posodami ca. 55 min drsim po celotnem vašem telesu, tako da ste skoraj 1 uro individualno deležni res globinske sprostitve, intenzivnega zvoka in nežnih zdravilnih vibracij, ki ne samo globinsko sproščajo vaše telo, ampak tudi uravnovešajo vaše čakre in vaš energijski sistem.

Zvočna masaža s posodami temelji na starodavnih modrostih starih več tisoč let. Pri zvočni masaži s posodami, ki jih igramo, na lahno drsimo po celem telesu. Barvit spekter tonov, ki jih posode ob igranju tvorijo, potuje po celem telesu in polni ter zdravi vse vaše celice in atome s pozitivnimi visokimi vibracijami in informacijami. Posode namreč pojejo zvok, ki prebuja izvorne informacije zapisane v DNK in aktivira naše prvobitne zapise.

Zvoki holističnih glasbil aktivirajo naše prvinske frekvence. Pospeši se naš krvni obtok, limfa, z njimi aktiviramo globoko sprostitev ter posledično celično obnavljanje.

Na voljo je tudi daljši 90 – minutni tretma, kjer poleg tibetanskih posod uporabim tudi koshi zvončke ter po vašem telesu drsim z afriškim kostanjem, ki bo v vas vzbudil res fenomenalne občutke.

Vse informacije o vpogledih in zvočnih tretmajih, ki jih izvajam in ki so na voljo,  najdete tukaj: www.aurori.si

Za celostne intuitivne vpoglede ter individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami so na voljo tudi darilni boni.

Ca. 2 krat na mesec se v prostorih studia Vital in KS Malečnik, v Mariboru, izvaja skupinska meditativna zvočna kopel s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili. Čez poletje bomo z gongom zvočne kopeli izvajali ponovno tudi zunaj pod zvezdami.

Informacije o vseh storitvah in vsakokratnih dogodkih so in bodo objavljene na FB strani Aurori ter na spletni strani  https://aurori.si/aktualni-dogodki/ .

Všečkajte FB stran Aurori in se na spletni strani vpišite tudi na moje e-novičke, tako da ne zamudite nobenega dogodka.  Rezervirate me lahko preko maila info@aurori.si .

Prisrčno vabljeni!

Spletna stran: https://aurori.si/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088682020786

Delite naprej ...