VEČNA MLADOST – naravna kozmetika za izboljšanje kožnih težav

Srčno, naravno in učinkovito so vrednote, ki jih je Andreja Karner imela pri iskanju pravih sestavin in tehnik za izdelavo kozmetičnih izdelkov. S svojo hčerjo Tajo, dipl. biokemik, ji je uspelo razviti linijo kometičnih izdelkov, ki se lahko pohvalijo z unikatnostjo izdelave in svojevrstnim učinkom na vseh tipih kože. Andrejina srčna želja po pomoči jo je peljala na pot iskanja primernih rešitev za raznorazne kožne tegobe, kot so luskavica, atopični dermatitis, ekscemi, rosacea, aknasta koža, bradavice, starostne gube… Čeprav rezultatov ne more obljubiti in za njih ni garancije, jo na svoji poti najbolj vzpodbujajo ravno številne zgodbe uporabnikov, ki so svojo zgodbo začeli z “vse smo že poskusili, a nič ne pomaga” in po uporabi Večne mladosti doživeli izjemne napredke. 

Kar naredi to kozmetiko posebno je način izdelave, ki omogoča, da se hranljiva masla, hladnostiskana olja, hialuronska kislina in številini antioksidanti, učinkovito vpijejo in nahranijo kožo v globino. Večna mladost vam bo zato pomagala do mehkejše, bolj gladke kože z manj gubic brez invazivnih postopkov in škodljivih kemikalij. Poleg vsestranske visokohranilne kreme, so na voljo tudi serumi: vlažilni s hialuronsko kislinoprotivnetni z gotu kolopomlajevalni s čebeljim strupom. Za hladnejše mesece vam Večna mladost ponuja tudi bogato maslo za obraz in losjon za telo. Andreja bo na Zelenem sejmu v Ljubljani in Mariboru nudila brezplačno svetovanje za vaše kožne izzive, pripravila bo številne sejemske ugodnosti, razvajala pa vas bo tudi s testiranjem njenih izdelkov.

Ker pa se zavedamo, da pozitivna sprememba na koži potrebuje tudi spremembo v načinu prehranjevanja, bo Taja Karner, mag. molekularne nutricionistike in energijska zdravilka, v Ljubljani na voljo tudi za brezplačne nasvete glede prehranski in čustvenih vzorcev, ki vam onemogočajo napredek.

Življenje je učenje. Dajanje je največje prejemanje. Vsak korak, vsaka izkušnja je vredna več kot 1000 nasvetov. Ko združiš vse, te na koncu čaka presenečenje. Naravna kozmetika Večna mladost je primerna za vsak tip kože in za vsako mladost. Pridite, preizkusite, naj Vaša koža odgovori, kako ji izdelki odgovarjajo.


Spletna stran:
VEČNA MLADOST

Delite naprej ...