TOY SHARING – najem Montessori materialov in pripomočkov za otroke

Toysharing.si je portal ki omogoča mesečni najem Montessori materialov in razvojnih pripomočkov za otroke. Imamo veliko ponudbo za novorojenčke, predšolske in šolske otroke. Želimo omogočiti staršem dostop do vrhunskih igrač in pripomočkov po izjemno ugodnih cenah, le za čas, ko jih njihovi otroci dejansko potrebujejo. Ker so igrače uporabljene večkrat zmanjšujemo potrošništvo in ohranjamo okolje.

Prednosti našega portala so:
– Dostopnost vsem – Staršem omogočamo dostop do raznolikega nabora igrač in materialov po nizkih cenah, kar je zlasti koristno glede na hitro rast otrok.
– Pozabite na skladiščenje starih igrač – Sistem najema omogoča staršem, da se izognejo skrbi glede skladiščenja starih ali neuporabljenih igrač. To zmanjšuje nepotrebno kopičenje stvari in posledično obremenitev okolja.
– Trajnostna rešitev – Z izposojo igrač spodbujate trajnostno potrošnjo, saj se iste igrače uporabljajo za več otrok, kar zmanjšuje potrebo po nakupu novih.
– Omogočamo izbiro – Staršem omogočamo izbiro med posameznimi igračami ali predpripravljenimi paketi, kar omogoča prilagajanje glede na potrebe in interese otroka.
– Rotacija igrač – Redna rotacija igrač spodbuja raznolikost in prilagajanje otrokovim interesom in razvoju. Manjša izbira igrač omogoča urejen prostor, v kateremu si otrok lažje samostojno izbere igračo s katero se želi igrati in se pri igri lažje fokusira.
– Montessori – Montessori igrače in ostale naše igrače so estetske in vedno narejene z namenom da so otroku zanimive in omogočajo vajo točno določene sposobnosti. Igrače nikoli niso po principu 3 in 1 in podobno. Točno določen namen pomaga otroku, da se fokusira in rešuje en problem, kar prispeva krepitvi koncentracije.
– Naravni materiali – Vse igrače so narejene iz naravnih materialov, največkrat iz lesa. So otroku prijazne in vabljive. Ker nimajo odvečnih zvokov in lučk, se otrok lahko popolnoma skoncentrira na razvijanje določene sposobnosti in ni preveč stimuliran.
– Knjige – Za simbolično ceno, ponujamo tudi najem knjig o razvoju otrok, Montessori pedagogiki in podobnih temah.

V ponudbi imamo tudi Pikler trikotnike, mehke blazine in druge igrače, ki so precej drage za kupiti, pri nas jih pa najamete po nizkih cenah.

Na sejmu bomo imeli tudi nekaj materialov v prodaji, lahko pa tudi na samem sejmu izberete igrače za najem ali se odločite za kakšno od naročnin.

Spletna stran: www.toysharing.si
Facebook: https://www.facebook.com/share/pYFr9QaQ8jKJzC6m/
Instagram: https://www.instagram.com/toysharing.si?igsh=MWFxbWNlMnR5M3I4eQ==

Delite naprej ...