SVET ČAROBNOSTI – kristalna drevesa in unikatni izdelki

Sem Andreja, ustanoviteljica Svet čarobnosti, ljubiteljica kristalov, mamica trem otrokom, umetnica, podjetnica, ljubiteljica narave in živali ter osebna asistentka. 

Leta 2020 sem se podala na pot v neznano. Iz hobija počasi nastaja delo, ki ga z veseljem opravljam in v njem resnično uživam. Zelo sem hvaležna, da lahko svoje izdelke in kreacije podelim tudi z vami. na Zelenem sejmu. V prvi vrsti to počnem zase, za svojo dušo. Je neke vrste meditacija, kjer odmislim čisto vse in se iz ljubezni posvetim vsaki kreaciji, ideji, navdihu. Vložim veliko svojega časa, truda, energije, ustvarjalnosti in ljubezni. Predvsem se iz srca posvetim vsaki stranki posebej, poslušam njene želje in tako nastanejo čudoviti izdelki. Iz vsega srca si želim, da jih opazi veliko ljudi. 

Iz ljubezni do kristalov, sem ustvarila izdelke, ki so nam v podporo pri različnih področjih. Izdelki nas spodbujajo, da zaživimo svoje življenje svobodno in lahkotno. Vsi izdelki so ročno delo, narejeni z ljubeznijo in ustvarjeni iz višjih dimenzij. Vsak izdelek, ki nastane izpod mojih prstov, je že aktiviran z ljubeznijo. Ljubeznijo do ustvarjanja, z ljubeznijo do izdelka samega. 

Za vsako idejo, ki se rodi, čaka nekdo, ki to potrebuje. Če ne bi bilo nikogar, ki bi to potreboval, ideje ne bi bilo. 

Včasih kristale izberemo, ker potrebujemo nekaj določenega (npr. roževec za ljubezen), včasih pa nas enostavno pokliče in začutimo, da ga moremo imeti. 

V moji ponudbi najdete: kristalna drevesa, motivacijske skodelice, skodelice s kristali, uhančke s kristali, gumice za lase s kristali, kristalne esence ter vilinčice na platnu s kristali. 

Kristalno drevo

Kristalno drevo je živo drevo življenja z višjo frekvenco. Vsak izdelek nosi posebno energijo in sporočilo. Ljudje smo zelo podobni drevesu. Drevo ima korenine, deblo ter krošnjo in tudi ljudje imamo korenine (noge), deblo (telo) ter krošnjo (glavo). Prav vsi mi v sebi nosimo naravo. 💚

Korenine tega drevesa pomagajo krepiti naše korenine telesa. Deblo kristalnega drevesa podpira našo stabilnost, našo moč in kristali tega drevesa podpirajo našo krošnjo, naše duhovne darove in izražanje vseh naših darov iz debla skozi krošnjo, našo glavo.

Spletna stran: https://svetcarobnosti.si/

Delite naprej ...