srebrna-kapljica

Srebrna kapljica – večnivojska podpora imunskemu sistemu

Na Zelenem sejmu poiščite Sergeja Marasa in Srebrno kapljico, s katero ima 24-letne izkušnje, sam pa jo izdeluje 10 let. Srebrna kapljica nudi večnivojsko podporo imunskemu sistemu in je eden izmed najmočnejših naravnih antibiotikov.

SREBRNA KAPLJICA – močan naravni antibiotik.

Za razliko od sintetičnih antibiotikov, srebrna kapljica vzpostavlja v telesu ravnovesje.

Srebrna kapljica harmonizira informacije v telesu, ko jih vanj vnesemo preveč (preveč različne hrane, pijače…). Telo vrača v ravnovesje.

Srebrna Kapljica, ki jo proizvajam, oddaja nežno modro svetlobo in energijsko krepi eterično energijsko telo. Močno eterično telo je pogoj za dober imunski sistem. Med seboj sta povezana. Dolgotrajna uporaba Srebrne Kapljice lahko popravi poškodbe v eteričnem telesu.

Poskrbi tudi za manjše eterične, energijske parazite, ki se zaradi različnih vzrokov, pripnejo na naše energijsko polje.

Pri izdelavi Sergej uporablja elektrode iz čistega srebra (99,99 % čistost), zelo pomemben del pri izdelavi pa je tudi voda, ki je največji kristal na našem planetu. Zelo je dojemljiva za informacije iz okolja. Z informacijami in frekvencami, ki jih absorbira, se spreminja njena kristalna struktura, ki ima velik vpliv tudi na naše telo, njegovo zdravje in naše počutje, ko jo zaužijemo. Kristalna struktura vode je lahko harmonična ali neharmonična, kar je s svojim delom dokazoval japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto.

Sergej Maras pravi: “Ker se zavedam pomembnosti kvalitete vode za izdelavo Srebrne Kapljice, izbiram visokokvalitetno demineralizirano vodo (Aqua Purificata), ki jo s postopkom vrtinčenja (o čemer je pisal Viktor Schauberger) najprej “očistim” prejšnjih informacij in jo pred in med postopkom izdelave informiram s harmoničnimi frekvencami, alkimističnimi simboli in svetlobnimi kodami.

Spletna stran: www.srebrnakapljica.si

Delite naprej ...