srebrna-kapljica

Srebrna kapljica – večnivojska podpora imunskemu sistemu

Na Zelenem sejmu poiščite Sergeja Marasa in Srebrno kapljico, s katero ima 24-letne izkušnje, sam pa jo izdeluje 10 let. Srebrna kapljica nudi večnivojsko podporo imunskemu sistemu in je, če je narejena kakovostno, eden izmed najmočnejših naravnih antibiotikov.

Pri izdelavi uporablja elektrode iz čistega srebra (99,99 % čistost), zelo pomemben del pri izdelavi pa je tudi voda, ki je največji kristal na našem planetu. Zelo je dojemljiva za informacije iz okolja. Z informacijami in frekvencami, ki jih absorbira, se spreminja njena kristalna struktura, ki ima velik vpliv tudi na naše telo, njegovo zdravje in naše počutje, ko jo zaužijemo. Kristalna struktura vode je lahko harmonična ali neharmonična, kar je s svojim delom dokazoval japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto.

Sergej Maras pravi: “Ker se zavedam pomembnosti kvalitete vode za izdelavo Srebrne Kapljice, izbiram visokokvalitetno demineralizirano vodo (Aqua Purificata), ki jo s postopkom vrtinčenja (o čemer je pisal Viktor Schauberger) najprej “očistim” prejšnjih informacij in jo pred in med postopkom izdelave informiram s harmoničnimi frekvencami, alkimističnimi simboli in svetlobnimi kodami.

Sergej vam bo z veseljem svetoval o uporabi Srebrne kapljice in vas hkrati vabi na predavanje, ki ga bo imel na Zelenem sejmu in se bo odvijalo v parku. Tema predavanja je Koloidno srebro, kovina neomejenih možnosti, znova odkrit vir zdravja in dobrega počutja.

Spletna stran: www.srebrnakapljica.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...