SMREKOMAZ – naravno in slovensko mazilo

Smrekomaz produkti so ročno pripravljeni, certificirani in pakirani v povratno embalažo.
Nastajajo na podlagi lastnih raziskav, analiz, testiranj in v sodelovanju z izkušeno ekipo. Izdelani so iz naravnih sestavin in nosijo oznako »Medvedu prijazno«. Naše izdelke so prepoznale tudi druge institucije, ki so nas nagradile s priznanji.

Smrekomaz je certificirano in večkrat nagrajeno smrekovo mazilo z dodatkom ročno nabrane slovenske smrekove smole, ki ga pripravimo po tradicionalnem receptu. Pospešuje naravne procese obnove kože, zelo dobro deluje tudi na predelu mišic in sklepov. Pesomaz je smrekovo mazilo obogateno z Kanabidiolom (CBD), ki v kombinaciji s smrekovo smolo dodatno pospešuje naravne procese obnove tačk in smrčkov, prijazen tako za živali kot za ljudi.

Nagrajena dišava Kočevski pih za oblačila in prostor s prevladujočim vonjem citrusov, ki odganja moteče leteče mušice in omogoča miren sprehod v gozdu in naravi. Vonj citrusov odlično popestri vonj zaprtih prostorov, izboljša razpoloženje in koncentracijo.

Ekipa Smrekomaza je ob koncu leta pripravila Smrekomaz darilne pakete, ki niso produkt serijske proizvodnje in so na voljo v butičnih količinah.

Spletna stran: www.smrekomaz.eu

Delite naprej ...