Salvia Guest House – zeleni apartmaji in ekološki čaji ter zelišča

Na sončnem griču v zelenem okolju blizu morja raste mnogo dišečih zelišč. Najprej je bilo največ žajblja – Salvie. Ko smo urejali apartmaje za bivanje v zelenem okolju, smo jih poimenovali po tem žlahtnem zelišču.

Apartmaji Salvia so v mirnem, čistem okolju, vendar še vedno dovolj blizu, da lahko gremo na plažo peš ali se zapeljemo s kolesom ( ki jih lahko dobite na izposojo pri nas ).

Imamo ekološki vrt, na katerem zraste okusna zelenjava in nekaj sadja. Našim gostom, ki bivajo v Apartmajih Salvia ponudimo tudi sezonske pridelke. 

V okolici Apartmajev Salvia so urejene BIOENERGIJSKE TOČKE, ki jih gostje brezplačno uporabljajo, na voljo je tudi relax cona – za jogo, sprostitev, meditacijo v naravi. V tem predelu tudi občasno prirejamo srečanja – delavnice.

Na primorskem soncu je primeren prostor tudi za gojena zelišča, ki jih nabiramo ob luni za cvet in sušimo za dišeče čajčke – nekaj pa jih tudi destiliramo za DIŠEČE HIDROLATE.  Ljubezen do zelišč in dišečih arom vnašamo tudi v ZELIŠČNA MILA IN SOL

Na posestvu Salvia rastejo tudi sladke FIGE, koliko jih ne zaužijemo, jih predelamo v okusno marmelado, ki bo na voljo tudi na sejmu.

Vabljeni, da nas obiščete na Zelenem sejmu in tudi na našem posestvu, da začutite mir in sproščenost slovenskega primorja ter zadihate svež mediteranski zrak.

Sem Milena De Viktory – mentorica za osebni in poslovni uspeh, ustvarjalka in ljubiteljica narave. Na Primorskem živim že 9 let in tukaj v naravi ustvarjam svoj raj – svojo življenjsko zgodbo.

Kaj več pa – ko se vidimo.

Spletna stran:
salviaguesthouse.com

Delite naprej ...