PISARKA SIMONA

Pisarka Simona – v samozaložbi sem izdala 4 knjige:

– ZADNJI MOŠKI IN PRVA ŽENSKA, Rdeča knjiga … za rdečo zaveso (2023)
– Ime ji je Ljubezen (2018)
– Ljubezen@izbiraj.Si? (2016)
– VZHOD SONCA PONOVNO SIMONCA (2014)

*
V svoji najnovejši knjigi ZADNJI MOŠKI IN PRVA ŽENSKA s podnaslovom Rdeča knjiga … za rdečo zaveso (2023) raziskujem skrivnosti človeškega srca in duše ter razkrivam, kako energija ljubezni lahko spremeni naša življenja. Knjiga vstopa v skrito preddverje našega notranjega sveta, kjer se srečata resničnost in magija. Skozi presunljive, navdihujoče zgodbe in globoka spoznanja vabim bralce na potovanje, ki bo preobrazilo njihov pogled na ljubezen, zdravljenje in lastno življenje.

*
Literarno ustvarjanje je zame več kot le pisanje besed na »papir«. To je pot, na kateri raziskujem človeško zavest, izražam kompleksnost naših odnosov in poskušam osvetliti energijo ljubezni in samozdravljenja. Literatura je most med umetnostjo in resničnostjo, in verjamem, da imajo besede moč, da spreminjajo svet.

*
Pred knjigo ZADNJI MOŠKI IN PRVA ŽENSKA Rdeča knjiga … za rdečo zaveso sem se bralcem že predstavila s trilogijo ljubezni: VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA (2014), Ljubezen@izbiraj.Si? (2016), Ime ji je Ljubezen (2018). V teh delih z edinstvenim pristopom raziskujem povezanost med posvetnim in duhovnim svetom. Razgalim človeško ranljivost, posežem v travmatične izkušnje in poskušam izbezati na plano resnico o ljubezni. Vsaka od teh knjig mi je dala priložnost, da se poglobim v različne ravni človeške zavesti in se povežem z bralcem s srcem in dušo.

*
V Slovenski Bistrici živim od leta 2007. Tukaj sem začela svojo pisateljsko pot – velik del navdiha se je porodil v okoliških gozdovih, predvsem v Bistriškem vintgarju.
Lahko bi rekla, da sem raziskovalka ljubezni za dušo. Bralce z vzgledom spodbujam k lastni koreniti preobrazbi dojemanja sveta ljubezni. Ugotavljam, da ljudje ljubezen bore malo živimo, saj se v njenem imenu vse preveč borimo. Najpogosteje uporabljena orožja so lažnivost, sprenevedanje, manipulacija, kontrola in ljubosumje. Omenjene človeške slabosti preobražam v razumevanje ljubezni z drugačnimi prijemi, kot so danes vsesplošno dejavni. V zgodbe napletam starodavne modrosti, ki so izginile v pozabo – s prilagoditvijo na današnji čas in za sodobnega človeka, ki se je nezavedno oddaljil od lastne narave.

Navdih črpam iz umetnosti, kulture in predvsem lastnih izzivov, ki jih ponuja življenje samo po sebi. Prva spremljevalka mojih ustvarjalnih zamisli je narava – v njej najdem vse, kar potrebujem za uspešno nizanje besed v knjižna dela.
Poleg narave obožujem potovanja in pohodništvo, kar mi pomaga vzpostaviti povezanost z raznolikimi pogledi na življenje in širšim razumevanjem človeških izkušenj.

Na vidiku je nova knjiga z enakim naslovom ZADNJI MOŠKI IN PRVA ŽENSKA ter podnaslovom Bela knjiga … za belo tančico. To bo knjiga za zelo zahtevne bralce.
Vse, ki zanima moje delo, lahko berejo različne objave na družabnih omrežjih – pišem pod psevdonimom Pisarka Simona – ali na spletnem naslovu https://pisarkasimona.si/, kjer je pod rubriko Knjigarna možen ogled in nabava vseh knjig.
Upam, da bodo bralci deležni edinstvenega in navdihujočega bralnega doživetja ob prebiranju knjig.

Spletna stran: https://pisarkasimona.si/

Delite naprej ...