PIRANART – veganski/vegi butični hotel ob morju

PiranArt je sinergija umetnosti, kulture, turizma, kulinarike, samooskrbe in duhovnosti. Družinski projekt, ki ga plemeniti zaveza novi realnosti, kjer gost ni številka, temveč osebnost, ki jo želimo spoznati, razvajati in ji podariti izkušnjo sobivanja v harmoniji z naravo. Za kulinariko skrbi naša mama Jožica, ki vas spodbuja, da svoje telo spoznate kot tempelj, ki ga pri nas negujete z domače pripravljeno hrano. Pri tem uporablja zelenjavo, sadje in zelišča, ki jih z ljubeznijo pridelujemo na našem vrtu.
S ponosom svojim gostom nudimo 28 okusov veganskega domačega sladoleda brez glutena, za katerim stoji strast Saše, ki vsakodnevno skrbi, da ne zmanjka novih vznemerljivih okusov.
Ljubitelje kave razvajamo s specialty kavo iz Etiopije, Kolumbije, Brazilije in Gvatamale. Vsaka kava je unikatni izdelek, ki izziva čutila s svojo originalnostjo in ob tem bariste skrbimo, da vas spoznamo z identiteto posamezne kave.
Naš butični hotel ob morju že peto leto gostom nudi udobje v avtentičnih Piranskih sobah in apartmajih.
Duhovnost pa je rdeča nit, ki je prepletena v vsem kar ustvarjamo.

Vsak dan med 8. in 14. uro lahko uživate v samopostrežnem, vse kar lahko pojeste, zajtrk – brunch, med 14. in 22. uro pa nudimo a la carte domače pice, testenine, rižote, vegetarijanske in veganske gril plošče, juhe in solate. Vse jedi na meniju so lahko pripravljene vegansko ali brez glutena.

Naša sladolednica odpre svoja vrata ob 8 uri in zapre ob polnoči, medtem pa poleg pravega kremoznega sladoleda nudi tudi ledene kave, sadne – sladoledne kupe in še mnogo več.

Naša ekipa vlaga veliko svojega truda v samooskrbo, nagrada je naša Eko trgovina, ki se ponaša s skoraj 100 različnimi domačimi proizvodi (domače marmelade, sokovi, sirupi, namazi, kompoti, čaji, likerji, kisi, olivno olje, piškoti in domači kruh).

Naše poslanstvo je slaviti umetnost bivanja, prehranjevanja, priprave kave in sladoleda ter za vas ustvariti oazo, kjer je vsak požirek kave, vsaka žlička sladoleda ter vsak kos kruha obred, ki bo obogatil vaše življenje.

Spletna stran:
www.piranart.com

Delite naprej ...