OPLA TOYS – didaktične igrače iz lesa

Naše didaktične igrače so narejene iz lesa in spodbujajo otrokov razvoj, natančnost, potrpljenje ter koordinacijo oko-roka.

Moja povezanost z lesom sega v otroštvo, saj sem odraščal v obrtniški družini. Svojo ljubezen do lesa sem še okrepil, ko sem se vpisal v Srednjo lesarsko šolo v Postojni, smer Lesarski tehnik. Danes sem poročen in oče štirih otrok, ki so moj navdih za ustvarjanje igrač. V prostem času se posvečam izdelavi ročnih izdelkov, pri čemer sem se naučil ljudskega rezbarjenja. Najraje pa ustvarjam igrače za svoje otroke, in ob njihovem navdušenju so me prijatelji spodbudili, da svoje unikatne izdelke ponudim tudi drugim.

Vse moje igrače so izdelane ročno in pobarvane z otrokom prijaznimi barvami ter imajo oznako CE, kar zagotavlja varnost otrok. V moji paleti prevladujejo igrače, ki otroke spodbujajo k samostojni in ustvarjalni igri. Pri oblikovanju igrač sodelujem s specialno pedagoginjo Martino Jenko Mavrič.

Na stojnici Opla toys boste lahko spoznali Snežniške zverinice, Koprske beštije, Kopitljačke in ljubke majhne ptičke. Vsaka igrača je izdelana iz lesa, ročno pobarvana in premazana z naravnim balzamom za les, ki je primeren za stik z živili. Igrače so unikatne, saj so ročno poslikane, kar spodbuja otrokovo domišljijo in zavedanje, da popolnosti ni.

Spletna stran: www.domaceigrace.si

Delite naprej ...