norsan

NORSAN – Omega-3 – naravni prehranski dodatki 


Norsan je norveško podjetje, specializirano za Omega-3 prehranske dodatke, in najbolj prodajan izdelek Omega-3 v nemških, avstrijskih in italijanskih lekarnah. V Sloveniji so Norsan Omega-3 izdelki v obliki olj in kapsul na voljo v naši spletni trgovini, v trgovinah z zdravo prehrano ter izbranih lekarnah.

V ponudbi imamo naravna ribja olja – Total iz malih morskih rib z večjo vsebnostjo EPA (za srce, imunski sistem in vnetja v telesu), Arktis iz jeter polenovke (za možgane, oči in v času nosečnosti), Kids s kombinacijo obeh ribjih olj za potrebe razvoja otrok ter povsem rastlinsko olje iz morskih mikro alg Vegan, ki je primerno za dieto vegetarijancev in veganov.

Norsanova Omega-3 olja so pridobljena iz divje živečih rib, ulovljenih v okviru trajnostnega ribolova (certifikat Friend of the Sea) in imajo že po naravni poti visoko vsebnost Omega-3 – v dnevnem odmerku (1 jedilna žlica ribjega oz. 1 čajna žlička olja iz alg) je 2.000 mg EPA in DHA. Olja so v obdelana samo mehansko z mikrodestilacijo, brez dodajanja kemikalij in so v naravni obliki trigliceridov, kakršna najdemo v ribah, ki ima visoko biorazpoložljivost. Norsanova ribja olja imajo tudi certifikat IFOS, ki potrjuje visoko kakovost in svežino. Izdelki ne povzročajo neprijetnega spahovanja po ribah in imajo na splošno le zelo nežen okus in vonj po ribah / morju.

Velik poudarek v Norsanu dajemo tudi ozaveščanje uporabnikov o pomenu in koristih Omega-3 ter o vseh vidikih, kako do bolj kakovostnega in zdravega življenja, zato s strokovnjaki iz različnih področij pripravljamo številne izobraževalne vsebine – seznam brezplačnih predavanj: https://www.facebook.com/norsan.slovenija/events.

Spletna stran:
www.norsan.si
https://www.instagram.com/norsanslovenija/

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...