nest-kind

Nest Kind – certificirani ekološki izdelki za vso družino

Družinska zgodba Nest Kind

Sem Mihela Gostenčnik, mama, žena in ustanoviteljica mednarodne blagovne znamke Nest Kind

Ideja ustvariti svojo blagovno znamko in začeti izdelovati ekološko kozmetiko se mi je porodila, ko sem bila noseča in sem iskala visokokakovostne, 100% naravne ekološke izdelke za nego svoje kože in kože naše dojenčice Izabele. Sama sem imela večkrat težave s kožo. Če sem nanjo nanesla kakšen izdelek s sintetičnimi sestavinami mi je koža takoj pokazala, da ji izdelek ne paše.

Zaradi zdravstvenih razlogov smo vsi v družini tudi začeli jesti ekološko rastlinsko hrano ter uporabljati na vseh področjih življenja, kolikor je možno, le ekološke izdelke. In ker na trgu nisem našla izdelkov, ki bi bili res 100% naravni in izdelani povsem iz ekoloških sestavin, sem se odločila, da se podam na pot svojega poslanstva in uresničim svoje sanje. Tako je nastal Nest Kind (nest – gnezdo kot družina, kind – prijazno). 

Nest Kind izdelki so 100% naravni, visokokakovostni izdelki z ekološkim srcem, ki podpirajo nas, naše zdravje in naš planet. Vsa kozmetika se izdeluje ročno, vsebuje naravne ekološke sestavine in je v večini primerov veganska. S svojimi čistimi, naravnimi sestavinami so naši izdelki primerni za dojenčke, otroke in odrasle – za celotno družino. 

Z uporabo ekoloških izdelkov si zagotavljamo odlično celostno zdravje na vseh nivojih, tako fizičnem, mentalnem kot tudi na energetskem nivoju. Poleg tega imamo čisto zdravo telo in se zavedamo trajnosti ter vpliva na naše okolje. Ne vnašamo v svoje telo nevarnih pesticidov, raznih strupov in težkih kovin. Tako preprečimo, da bi se kje v telesu pojavile alergije, vnetja in bolezni.

Certificirani ekološki izdelek pomeni, da so sestavine v izdelku res ekološke in da izdelek resnično vsebuje to, kar obljublja na deklaraciji, saj strokovne institucije zelo podrobno preverjajo skladnost pridelave ekoloških sestavin in izdelave izdelkov, jemljejo vzorce ter testirajo izdelke.

Spletna stran: www.nest-kind.si

Delite naprej ...