NATURA – ptičje gnezdilnice in hranilnice

Pod imenom Natura smo majhna družinska ekipa, ki v svojem prostem času nadaljuje s tradicijo naših staršev, to je izdelava pričjih gnezdilnic in hranilnic, prirejeno današnjemu času in s tehnologijo, ki nam je na voljo. Osnova je še vedno les, na katerega s pomočjo CO2 laserja graviramo in/ali ga razrežemo. Večino izdelkov po obdelavi z laserjem še ročno obdelamo, pobarvamo z naravi prijaznimi laki ali barvami in jih sestavimo v raznorazne uporabne izdelke, kot so na primer sezonski dekorativni okraski in obeski ter ptičje gnezdilnice in hranilnice.
Tehnologija nam omogoča, da obdelujemo tudi ostale materiale, kot so akrilno steklo, navadno steklo, papir, blago, skrilavec …, v bistvu vseskozi raziskujemo in iščemo nove izzive.
Naravne lesene platforme kar kličejo po barvitosti, zato organiziramo in izvajamo t.i. Art BaRvaRna delavnice, kjer udeleženci sami intuitivno ali po nasvetu pobarvajo in sestavijo izdelke, ki jih na koncu odnesejo s seboj in z njimi okrasijo svoj dom ali pa nekoga razveselijo z njimi.
Vsak naš izdelek je zaradi vloženega ročnega dela potrebnega za izdelavo takorekoč unikaten.

Spletna stran: https://naturaback2origins.wixsite.com/natura

Delite naprej ...