SOLAR MANDALA – kanalizirane slike s pomočjo sončne energije

Po poklicu sem optik tehnik, diplomirana ekonomistka. Po duši pa velika svobodna umetnica. Moje ustvarjanje se je začelo v zgodnjem otroštvu, vendar se tega nisem zavedala. Vsakič, kadar se je v naši družini zgodilo nesoglasje, prepir, sem v roke vzela zvezek in kemični svinčnik. Risala sem povezave, kako izboljšati vibracijo, prostor, v katerem bivam. Kadar sem slišala prepir, jok, kričanje, sirene reševalnega vozila, sem miselno tja poslala višje vibracije univerzuma.

Sem kreatorka in povezovovalka. Z mano komunicirajo angeli v obliki števil, ptičjih peres in videnj. Z globoko hvaležnostjo so ob mojih klicih z mano, kadar zdravim sebe ali druge. Spodbujajo in dajejo mi ideje, kadar rišem. Včasih angeli najdejo pot k meni sami od sebe, spontano jih vidim, slišim in vonjam. Veličino duha, vonj cvetlic in močne vibracije, ki spominjajo na brnenje, ki se stopnjuje. Globoko sem povezana z naravo, narava je moja vera. V naravi najdem veliko kamnov v obliki srca, ker pa zelo rada pijem kavo, se mi tudi v kavi velikokrat pojavijo. Srce zame simbolizira pravo pot. Jezus, Marija, angeli, svetniki, mati narava, spiritualna bitja mi dajejo vztrajnost in moč ter potrpežljivosti. Kakorkoli jih že imenujemo, da nam je lažje, je to vse moč univerzuma ali stvarstva, ki daje in prejema.  

Energijski izdelki t.i. kreacija in mandala je primerna za bivalne prostore, pisarne. Mandala je narejena z veliko ljubezni, čisti prostor, se samostojno polni in oddaja. Vpliva na osebe v prostoru, dviguje namreč pozitivne vibracije ali pomirja ob meditaciji. Klic matere narave zemlje je bil močan v novembru, ko sem uživala v povezovanju s premogom in ga začela upodabljati v mandale in kreacije. V prazničnem decembru sem dobila klic po posebnem poslanstvu – začela sem risati ultrazvočne, še nerojene otroke in jih upodabljati v mandale. Celo leto pa se še močneje povezujem z živalmi, spiriti, močmi v njih.  Hvaležna sem za to pot.

Mandale so narejene na smrekovem lesu. Nanj je pritrjeno platno ali pa so narejene na pluto. Na mandale rišem z akrilnimi barvami. Obožujem vijuge, geometrijske like, pikice, usklajenost iz centra, povezovanje z univerzumom.

Sodelovala sem že na različnih razstavah po svetu, od Dubaja ter Amsterdama, Prage, Londona itd. Zelo sem vesela povabila na dogodke Artish in Zelenega sejma. Veselim se novih sodelovanj, spoznanj, povezovanj ter novih naročil.

Lepa hvala za vašo pozornost, Solar Manadala, Natalija Horjak.

Spletna stran: Sončne mandale

Delite naprej ...