nanu

NANU – naravna slovenska kozmetika

NANU je certificirana, 100 % naravna in mednarodno nagrajena linija za nego obraza. Linija obsega 8 anti-age izdelkov, ki vključujejo vse korake pri negi kože, od čiščenja (tonik in čistilno mleko), nege (3 kreme za različne tipe kože, ki rešujejo osnovne potrebe kože) do ciljnega delovanja (3 tarčni serumi, ki rešujejo specifične težave kože).

Izdelki NANU vsebujejo visoke koncentracije samih super aktivnih sestavin, saj smo prepričani, da so kvalitetno in pravilno izbrane ter umerjene sestavine bistvo dobrega izdelka; in dobri izdelki lahko v resnici zelo pripomorejo k zdravemu in mladostnemu videzu kože.

Blagovna znamka NANU je tudi edina slovenska blagovna znamka, ki ji je mednarodna komisija Beauty Shortlist Awards 2024 namenila kar šest nagrad. Nagrade, ki jih vsako leto podeljuje Beauty Shortlist, prejmejo izstopajoče blagovne znamke na trgu naravne in ekološke kozmetike in veljajo za najprestižnejše nagrade na tem področju.
NANU izdelki so s svojimi naprednimi formulami prepričali mednarodne strokovnjake iz celega sveta in tako pristala med zmagovalci v zares močni in mednarodni konkurenci (za nagrade kandidirajo tudi največje blagovne znamke v kozmetični industriji).

Spletna stran:
https://nanu-skincare.com/

Delite naprej ...