MYKREATIVMERRYS – ročno oblikovan nakit

Za blagovno znamko Mykreativmerrys se skriva ime Marija Kanduč, ki je ustvarjalka prav posebnega nakita. Njen nakit, ki je slavospev naravi, iz katere tudi izvirajo vse ideje zanj, je na trgu čisto unikaten, saj takšnega ne boste našli drugje. Sestavljajo ga namreč drobni elementi čipke, pravega sušenega cvetja in polimerne gline, ki so domiselno ujeti v epoksidno smolo in prav vsak nakit nosi v sebi zgodbo, ujeto iz narave. Posebno prepoznavnost daje nakitu čipka, narejene s posebno igelno tehniko, imenovano “tatting”.

Kakor ste do sedaj lahko zasledili je NARAVA pri blagovni znamki Mykreativmerrys pisana z veliko začetnico, saj je le-ta njena inspiracija in tudi prostor, kamor se lahko vsakdo zateče in si povrne svoj notranji mir, ter se ponovno poveže s samim seboj. To želi ustvarjalka preko svojih kosov nakita deliti tudi z drugimi, saj kakor pravi sama, se vam bo ob pogledu na njen nakit na obraz vedno pričaral nasmešek 🙂

In ker je narava tako pomembna in jo pri blagovni znamki želijo ohraniti čim dlje, tudi za naše bodoče rodove, za vsak kos nakita, ki ga kupite, posadijo eno drevo! Tako vsak lahko prispeva droben delček k ohranjanju naše narave, katere del smo pravzaprav tudi sami!

Spletna stran: https://mykreativmerrys.com/

Delite naprej ...