miranda-perfumes

Miranda Natural Perfumes – naravni parfumi

Za znamko Miranda Natural Perfumes se skriva skrbno izdelan parfum iz 100-odstotno naravnih sestavin, ročno izdelan in edinstven. Rada kombiniram veliko različnih vonjev, v vseh mojih parfumih pa se bodo vedno znašli tonka, jasmin, neroli in kakšen citrus za povrh. Vsaka sestavina je premišljeno izbrana, pridobljena na trajnosten način in izdelana s skrbno pozornostjo do podrobnosti.

Kot magistra farmacije, ki celotno svojo poklicno pot opravljam na področju regulative in zagotavljanja kakovosti zdravil in medicinskih pripomočkov, seveda tudi svoje parfume izdelujem skladno z vsemi sistemi kakovosti in dobro proizvodno prakso. Zato je moj LATINO, tudi uradno registriran v Sloveniji in EU in ima ustrezno oceno varnosti. Vse sestavine parfuma imajo zahtevane certifikate, kar zagotavlja varnost uporabe in nežno delovanje na kožo, kar je zame zelo pomembno.

Kdor ceni naravo in se ne boji drugačnosti, bo zagotovo znal prepoznati čare naravnega parfuma in se bo z veseljem zavil v tančico njegove skrivnostnosti.

Opis izdelka LATINO parfumska vodica

LATINO vas ponese na Kubo. Dišava, ki šepeta zgodbe o čudesih narave in moji predanosti ustvarjanju izvrstnih parfumov. Pridružite se mi na tej aromatični pustolovščini, kjer je vsak razpršek vabilo, da se prepustite senzualni simfoniji narave.
LATINO je 100% naravni parfum s cvetnimi, citrusnimi in začimbnimi notami kot neroli, jasmin, rdeča pomaranča, rdeč poper in ščepec moje ljubezni.
Na voljo v dveh velikostih: 2ml miniatura in 30ml

Spletna stran: Miranda natural perfumes

Delite naprej ...