miranda-perfumes

Miranda Natural Perfumes – naravni parfumi

Moja ljubezen je moja družina in prijatelji, moja strast pa so parfumi, narava in potovanja. Že kot majhna deklica sem sama pri sebi ugotavljala, kateri parfum nosijo mimoidoči. In sanjala sem, da bom nekoč sama izdelovala parfume.
Ko mi je usoda na pot postavila dve zelo posebni dami; Ano Ličina, certificirano aromaterpaevtko in parfumerko, ki mi je predstavila svet naravnih parfumov in eno in edino, Slobodanko Poštič, učiteljico aromaterapije in naravne parfumeristike, sem si pridobila znanje, da lahko zdaj kombiniram strast do narave, potovanj in parfumov pri kreiranju 100% naravnih, ročno izdelanih parfumov, ki imajo navdih iz kakšnega mojih potovanj po svetu.
Rada kombiniram veliko različnh vonjev, v vseh mojih parfumih se bo pa sigurno vedno znašla tonka, jasmin, neroli in kakšen citrus za povrh.
Pri kreiranju parfumov, pustim da me vonj ponese v različne dele sveta. Pri izbiri sestavin pazim, da so izdelane prijazno do narave in trajnostno. Pri izdelavi parfumov sem pa pozorma na to, da so prijazni do uporabnika. Kot farmacevtka, ki celotno poklicno kariero opravljam na področju regulative in zagotavljanja kakovosti zdravil in medicinskih pripomočkov, seveda tudi svoje parfume izdelujem skladno s sistemi kakovosti in dobro proizvodno prakso.
Opis izdelka LATINO parfumska vodica: LATINO je 100% naravni parfum s cvetnimi, citrusnimi in začimbnimi notami, ki je dobil navdih na Kubi. Na voljo v dveh velikostih: 2ml miniatura in 30ml

Spletna stran: Miranda natural perfumes

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...