MAKRAME USTVARJALNICA – nakit za podporo


Sva Iris in Neža, mama in hči.

Sva podjetnici, ki ustvarjava pod blagovno znamko Makrame ustvarjalnica.

Svojo ustvarjalnost in ljubezen do kristalov sva združili in tako danes ustvarjava nakit za vse super ženske – včasih tudi moške, ki potrebujejo podporo pri različnih življenjskih izzivih.

Navdih za svoje izdelke črpava iz vsakdanjega življenja in svojih potreb.

Ker sva tudi sami podjetnici nama še kako prav pride podpora na poslovni poti, predvsem pri ljubezni do sebe, pri postavljanju meja, pogumu, notranji moči, odločnosti.

Verjameva, da lahko podpora kristalov pomaga tudi drugim, če le dovolijo da energija teh popolnoma naravnih čudes vstopi vanje. 

Zakaj ravno kristali?

Da v svoje izdelke vpleteva ravno kristale, sva se odločili zato, ker verjameva, da kristali delujejo kot pomoč pri zdravljenju, saj dovoljujejo pozitivni energiji, da priteče v telo in odpravi negativno, strupeno energijo. Tako kot vse druge oblike alternativne terapije, tudi kristali delujejo tako, da kanalizirajo energijsko raven, pri čemer se osredotočajo na zdravljene telesa od znotraj navzven.

Najino poslanstvo je pomagati ženski pri iskanju sebe in svoje sreče, pri spreminjanju njenih nezavednih vzorcev, blokad in prepričanj, zato sva najino ponudbo še nadgradili.

Od lanskega leta izvajava tudi Ustvarjalne delavnice, kjer imaš priložnost:

  • prebuditi svojo ustvarjalnost,
  • deležna boš energetske podpore kristalov,
  • ustvarila boš čisto svoj umetniški izdelek.

Delavnice potekajo na različnih lokacijah in trajajo od 2 do 2,5 ure.

Kdo je Iris?

Sem hči, sestra, prijateljica, žena, mama, tašča, babica, raziskovalka življenja, skrbnica navihane kosmatinke in treh kraljevih mačk. Moja družina mi pomeni vse na svetu in najsrečnejša sem kadar lahko svoj čas preživljam z njimi.

Kadar imam svoj čas se rada sproščam v naravi. Najraje se sproščam ob branju, risanju, meditiranju ali pa kar v svoji kopalni kadi. Moja strast je ustvarjanje, najbolj uživam, ko rišem in ko izdelujem makrame nakit, uživam kadar se potopim v svet barv in vozličkov, tako neznansko uživam, da takrat pozabim na čisto vse, to je zame aktivna meditacija. Če bi imela več časa bi rada raziskovala in potovala, kar predstavljam si sebe kako tam nekje na samotni kamniti plaži, ob šumenju morja pletem in izdelujem prečudovite kreacije. Morda nekoč moja strast postane moja služba in bom lahko ustvarjala kjerkoli že bom.

Verjamem, da ima vsak od nas v sebi orodje, da lahko spremeni svoje vzorce, svoje reakcije in svoja prepričanja, le želeti si mora tega.

Kdo je Neža?

Sem Neža, po naravi sem sproščena, spontana in vedno pripravljena za nove dogodivščine. Sem  bodoča magistra psihologije, zaposlena kot šolska psihologinja.

V prostem času rada preživljam čas s prijatelji ob dobri kavi, na sprehodu z psičko Karo ali pa pogledam kakšno dobro serijo.

Svoje poslanstvo sem našla v opravljanju svojega poklica.

Pomoč drugim me izpopolnjuje in daje zagon za naprej.

Ob tem pa mi pomaga tudi ustvarjalna žilica, ki mi prinaša sprostitev in pobeg od vsakodnevnega stresnega življenja.

Moj moto v življenju je, da živim kot da ne bo jutrišnjega dneva, saj je vsak dan potrebno uživati na polno.

Verjamem v to, da je sreča odločitev in da smo lahko srečni tudi brez posebnega razloga.

Jaz sem srečna že samo zato, da lahko živim življenje.

Sledi nama pri odkrivanju magičnega sveta kristalov in pri ustvarjanju lastne sreče.

Spletna stran: MAKRAME USTVARJALNICA, https://www.facebook.com/profile.php?id=61552250630425

Delite naprej ...