MAJA MARTINUČ – energijska terapevtka, učiteljica Kundalini joge in strokovnjakinja za pomoč skozi čustvene travme

Živijo! 🙂

Moje ime je Maja Martinuč in svojo poklicanost sem našla v energijskem zdravljenju in pomoči ljudem v čustvenih stiskah. K zdravljenju pristopam celostno, saj na naše počutje vpliva tako naše čustvovanje, ki se nanaša na sedanjost in pretekle čustvene travme, kot tudi prehrana, gibanje in mnogo drugih aspektov, ki se odvijajo na energijskih in tudi mentalnih nivojih našega življenja. Še posebej rada se posvečam čutenju in zdravemu čustvovanju, saj sta čutenje sebe in svojega telesa, ter zdrav način čustvovanja, ključ do radosti, notranjega miru in dobrega stika s seboj. Ko se resnično čutimo in si dovolimo biti to kar smo, lahko lahkotno sledimo sebi in zaupamo svojim intuitivnim odločitvam. Moje področje so tudi harmonični odnosi, ki izvirajo najprej iz odnosa do samega sebe. Poleg osebnih tretmajev, vodim v Višji vibraciji tudi dopoldansko Jogo, ples in meditacijo za ženske, ter predavanja o čutenju in zdravem čustvovanju.

Čeprav se bom na tokratnem Zelenem sejmu predstavljala v duhu terapevtskega dela z ljudmi, pa naj omenim, da sem tudi Pasja mama. Pomagam kužkom skozi čustvene travme, nudim prevzgojo in druge zanimive aktivnosti.

Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami osebnega svetovanja in energijskega zdravljenja sem pomagala že mnogo ljudem in živalim. Mogoče lahko pomagam tudi vam. 🙂

Spletna stran:
MAJA MARTINUČ

Delite naprej ...