madhuravita-1

MadhuraVita, ajurveda po slovensko – žitni izdelki za dobro počutje in vitalnost

Obiščite stojnico MadhuraVita, ki združuje zdrave ajurvedske izdelke z dobrim okusom. MadhuraVita je slovenska blagovna znamka BIO ajurvedskih izdelkov za zajtrk, malico ali sladico, ki združuje Vzhod in Zahod. V njihovih izdelkih se prepletata znanje ajurvede in slovenska kulinarična tradicija. Ajurveda je poznan in priljubljen sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije in je v uporabi že več tisoč let.

Eno izmed temeljnih vodil ajurvede je uživanje lokalne in sezonske hrane, zato si MadhuraVita prizadeva, da je čim več sestavin slovenskega porekla. Velik poudarek dajejo premišljenim kombinacijam z vabljivim okusom in blagodejnim učinkom uporabljenih začimb, ki pripomorejo k boljši prebavi, vsesplošnemu dobremu počutju in vitalnosti. Uporabljajo zgolj najboljše ekološke sestavine in skrbijo, da je vsak izdelek ročno pripravljen s pozornostjo in ljubeznijo. Več o ajurvedi si lahko preberete na https://madhuravita.si/kaj-je-ajurveda/.

Na njihovi stojnici boste lahko kupili: BIO mueslije, BIO ajurvedske pudinge – khirje, BIO začimbne kave, BIO funkcionalne napitke za dobro počutje in vitalnost. Vsi njihovi izdelki so ekološki z BIO certifikatom, ročno narejeni v Sloveniji s poudarkom na slovenskih sestavinah, brez dodanega sladkorja in konzervansov, brez sestavin živalskega izvora, pripravljeni po ajurvedskih načelih za uravnotežen in hranljiv obrok. Pakirani so v embalažo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino in aromatičnost izdelkov.

Spletna stran: www.madhuravita.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...