kozmetika-hermosa

HERMOSA – terapevtska mazila

Lepoto narave smo ujeli v 100% naravni slovenski kozmetiki Hermosa. Pod blagovno znamko, ki predstavlja vse generacije, ki cenijo domače, naravno in ekološko, smo združili različne produkte za ohranjanje vitalnosti telesa in duha.

Izdelki so izdelani v Sloveniji iz skrbno izbranih 100% naravnih sestavin. Ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, dišav, parabenov in drugih zdravju škodljivih sestavin ter niso testirani na živalih.

Naravna terapevtska mazila Hermosa so primerna za vse. Za vse, ki se želijo povezati z naravo, občutiti njene blagodejne učinke, jo začutiti in s tem izboljšati kakovost svojega življenja ter telesu ponuditi kakovostno nego. Ob razvoju naravne kozmetike Hermosa smo se pri mladem slovenskem podjetju Biotrin d.o.o. zavezali k spoštovanju narave, lansiranju varnih, kakovostnih in učinkovitih izdelkov ter uporabi preverjenih surovin.

Ker nam je mar, ker vam želimo olajšati tegobe, ker želimo, da postanete najboljša različica sebe in zažarite, se bomo še naprej trudili, da vam ponudimo le najboljše.

Spletna stran:
www.kozmetika-hermosa.si

Delite naprej ...