Dobrodošli.

Zavod Zeleni planet je organizacija na področju trajnostnega razvoja, ki se osredotoča na krepitev prijaznega odnosa med človekom in naravo ter njenimi prebivalci. Trudimo se prispevati k boljši prihodnosti za vsa živa bitja ter povezovati dobra podjetja z dobrimi ljudmi.

Eden od naših ključnih dogodkov je Zeleni sejem, ki ga organiziramo redno in je pravi praznik odnosa moderni človek – narava. Na naših Zelenih sejmih boste našli stojnice z naravnimi, zdravimi in okolju prijaznimi izdelki, ki vam omogočajo življenje bolj v skladu z naravo ter s storitvami, ki ljudem pomagaju pri doseganju zdravja in dobrega počutja.

Poleg Zelenega sejma organiziramo tudi druge dogodke, ki spodbujajo razvoj in krepitev dobrega v človeku, da lahko varuje druge ljudi, naravo in živali. Verjamemo, da je tudi dobrobit živali ključnega pomena za skladnost in harmonijo našega okolja.


Na vseh svojih dogodkih se trudimo zbirati denar za tiste, ki ga najbolj potrebujejo in so v stiski. Preko DOBRODELNIH SREČELOVOV nam to uspeva.

Zavod Zeleni planet je odprt za vse, ki si želijo prispevati k boljšemu svetu. Ne glede na to, ali ste posameznik, podjetje ali skupina prostovoljcev, vas vabimo, da se nam pridružite in skupaj soustvarjamo prijazen svet. Z našim delom si prizadevamo ustvariti okolje, ki je zdravo, uravnoteženo in spoštuje vse oblike življenja.

Maja Primožič