Zeleni sejem je vsakokrat edinstven in neponovljiv sejemski urbani dogodek in utrip mesta, ki zbližuje sodobnega človeka z naravo in ljudmi in predstavlja osrednjo dejavnost Zavoda Zeleni planet, ki se zavzema za promocijo in predstavitev naravi prijaznega potrošništva. Glavno poslanstvo Zelenega sejma je, da v urbana središča “prinese” naravne in zdrave lokalne izdelke, celovite holistične storitve in spodbuja ljudi k druženju na odprtem prostoru.

Moram vam priznati da imate zelo strokovno, estetsko zanimivo in pregledno oblikovano spletno stran, smiselno in profesionalno oblikovane objave. Vse čestitke. Nisem še srečal tako profesionalnega pristopa.

Vse dobro vam želim še naprej.
Andrej
Dobrosrčno društvo Tedy
Eden najlepših sejmov v Sloveniji. Hvala za možnost sodelovanja in dobro družbo.
Eubioma

Zeleni sejmi redno in vse bolj privabljajo ljubitelje narave ter zdravega in celostnega načina življenja. Izpostavljajo in ponujajo lokalne naravne, zdrave in okolju prijazne izdelke in storitve. Vsak sejem je edinstven, saj se ponudba razlikuje glede na lokacijo in ponudnike.

Na Zelenih sejmih si tudi prizadevamo zbirati sredstva za pomoč potrebnim z dobrodelnimi srečelovi, ki so postali pomemben in obiskovani del Zelenih sejmov.

Zavod Zeleni planet vabi vse, ki želijo prispevati k boljšemu in bolj zelenemu svetu, da se nam pridružijo. Vabimo tako posameznike kot podjetja, da skupaj soustvarjamo svet, prijazen do narave in njenih prebivalcev.

Na portalu Zelenega sejma (www.zelenisejem.si) se nudi vsem razstavljalcem na Zelenih sejmih brezplačna predstavitev in promocija z obširnim prikazom njihove dejavnosti in izdelkov. Zeleni sejmi s svojo unikatno pojavnostjo prinašajo v urbana središča zeleno svežino in optimizem ter možnost nakupa lokalnih izdelkov in storitev direktno od proizvajalcev in ponudnikov. Obiskovalci sejma imajo možnost neposrednega pogovora s ponudniki, od njih lahko pridobijo dodatne informacije in kar je še najbolj pomembno, ljudje se na sejmih družijo in spoznavajo na odprtem javnem prostoru. Urbani Zeleni sejmi postajajo širom Evrope, ZDA ter Avstralije vse bolj priljubljeni za druženje in nakupovanje od lokalnih proizvajalcev.   

maja-primozic

Maja Primožič – vodja Zelenega sejma

Maja ima več kot 20 let izkušenj v organizaciji prireditev, je srčna in predana organizatorka, ki svoje znanje v zadnjih letih usmerja v sejme, predavanja in delavnice, ki izpostavljajo pomembnost prijateljstva med ljudmi, živalmi in naravo na splošno. Kot ustanoviteljica Zavoda Zeleni planet s svojim občudovanjem narave in živali spodbuja spoštljiv odnos do okolja in etično potrošništvo. Je izkušena v ustvarjanju toplih, povezujočih in navdihujočih dogodkov, ki gledajo v prihodnost in so polni skupnostnega duha.