KONOPLJA PURAVIDA – naravni izdelki iz konoplje

Smo družinsko podjetje, v katerem pridelujemo in predelujemo – stiskamo semena industrijske konoplje – najstarejše, vendar nekoliko pozabljeno superživilo. Konoplja je bogata z B, C in E vitaminom ter Omega3 in Omega6 maščobami. Obdelovalne površine in predelava (stiskanje in mletje) se nahajata v Prapretnem blizu Sevnice. Stiskanje v domači oljarni pomeni prednost, saj omogoča kontrolo in pregled nad celotnim procesom. Ker so količine minimalne, je preverjanje semen, stiskanje in pakiranje vedno kontrolirano in kakovostno. Posledično so proizvodi vedno sveži in tako še bolj blagodejno in zdravilno delujejo na telo.

Ekološko neoporečni in unikatni izdelki iz visoko kvalitetnih konopljinih semen so tista čistost na katero prisegamo, saj privoščimo svojemu telesu le najboljše.

Iz konoplje delamo domače, sveže in 100 % brez umetnih dodatkov.

Naša ponudba je:

  • hladno stiskano konopljino olje – bogato z Omega 3 in Omega 6, B, C in E vitaminom za večjo odpornost imunskega sistema, ugodno vpliva na živčevje, možgane, srce, ožilje, kožo in lase. Odpravlja nespečnost, razne alergije, znižuje slab holesterol, uravnava krvni tlak in izboljšuje prebavo. Preprečuje nastanek raka. Priporočamo tako za uživanje, kot tudi za mazanje kože (zdravi luskavico, razpoke in razjede, suho kožo, akne, povečuje elastičnost in mladosten videz kože)
  • konopljine proteine – čiste rastlinske beljakovine, primerne in koristne za zdrav obrok v obliki smoothija ali kot dodatek k jogurtom
  • konopljina moka – bogata z vlakninami in minerali (železo, fosfor in magnezij)
  • 100 % naravne sadne smoothije – PASSION: jagodičevje, banana, konopljini proteini in NATURE: hruška, jabolko, banana in konopljini proteini. Smoothije miksate z 2 dcl vode ali mleka in že imate zdrav zajtrk v samo 1 minuti.

Spletna stran: www.konopljapuravida.com

Delite naprej ...