Katarinca – slovenska ročno izdelana 100% naravna kozmetika

KATARINCA je s srcem narejena SLOVENSKA NARAVNA KOZMETIKA, ki jo odlikujejo:

 • vrhunska kvaliteta,
 • butična ročna izdelava,
 • širok nabor in uporabnost izdelkov,
 • premišljeno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev
 • in skrbno formulirane recepture.

  Kozmetika je podprta tako s strokovnim znanjem kot tudi s pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim visokim standardom s področja naravne kozmetike.

  Izdelki so 100% naravni, niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin, kot so umetna barvila in dišave, konzervansi, alkohol, itd. Primerni so ZA VSE TIPE KOŽE različnih starosti- za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam, kožnim boleznim, dermatitisu, ekcemom.

  Sem Katarina, magistra farmacije in mamica živahnima in simpatičnima dvojčicama, ki imata že od rojstva atopijski dermatitis (kronično kožno vnetje alergijskega porekla, ki ga spremljajo suha, razdražena in srbeča koža), kar zahteva vsakodnevno prilagojeno intenzivno nego kože. Njuno stanje me je spodbudilo k temu, da sem izkoristila svoje strokovno znanje in izkušnje in tako začela sama formulirati in izdelovati 100% naravne kozmetične izdelke iz preverjenih kvalitetnih sestavin. Na kar se da najbolj zdravju prijazen način sem se tako spopadla z njunimi težavami, kar se je izkazalo za pravilno odločitev. Z mnogimi pozitivnimi izkušnjami se je zanimanje po naravnih izdelkih tako hitro razširilo tudi na ostale, zato sem kmalu pogumno stopila na samostojno podjetniško pot, kjer danes vestno izpolnjujem svoje poslanstvo tudi širše.

  Poleg idejne zasnove, formulacije, butične proizvodnje, registracije in prodaje naravne kozmetike z veseljem tudi svetujem svojim strankam, pomagam pri celotnem postopku tudi drugim podjetjem, prirejam praktične izobraževalne skupinske delavnice in tako na več načinov ozaveščam ljudi o pomembnosti pravilne izbire kvalitetnih kozmetičnih izdelkov in njenem vplivu na naše zdravje in dobro počutje.

Spletna stran: https://katarinca.si/

Delite naprej ...