katalonca-9

KataLonca – domača naravna in veganska kozmetika

Naravna mila KataLonca so popolno združenje narave in nege v enem samem izdelku. Mila so izdelana po ultra hladnem postopku, vsako milo temelji na hladno stisnjenih oljih, maslih, zeliščih in naravnih eteričnih oljih. Bogata so tudi z naravnimi barvili, kot so med, cimet, čokolada, alge in glina. Vsako milo nežno očisti in obenem nudi izjemno bogato nego za vašo kožo.

Ljubezen, ki jo občutite na koži

Naša naravna mila so nežna in ljubeča tako do vaše kože kot do narave. Vsako milo je ročno izdelano z ljubeznijo in izbranimi sestavinami, ki so primerni za vse tipe kože. Ročno izdelava pomeni, da je vsaka serija edinstvena – lahko se razlikuje po barvi, vzorcu in teži, kar daje vsakemu milu svoj značaj.

Brez negativnih sestavin

Naša naravna mila so BREZ vsega tistega, kar ne bi smelo biti na vaši koži. Ne vsebujejo umetnih barvil, naftnih derivatov, silikonov, mehčalcev kože, parabenov, agresivnih penilcev SLS, konzervansov, sintetičnih dišav, parfumov, alkohola in okolju škodljivih snovi. Vsi naši izdelki so tudi prijazni do živali, saj niso testirani na njih.

Unikatnost narave v vsakem milu

Poleg tega, da so mila nežno do vaše kože, so tudi pravo umetniško delo narave. Vsako milo je lahko enobarvno ali dvobarvno, še posebej velja za naše črno milo. To pomeni, da boste ob uporabi naših mil vedno doživeli nekaj edinstvenega.

Izberite naravna mila KataLonca in doživite nego, ki jo narava ljubi.

Spletna stran: www.katalonca.si

Delite naprej ...