Holistični center BIO – COR 

RAZSTRUPITE SVOJE TELO S POMOČJO IONOV

Holistični center BIO – COR je na mariborskem območju prepoznan po bioresonančni metodi, s katero se licencirana bioresonančna terapevtka mag. Tea Šumandl ukvarja že 8 let. Na tokratnem Zelenem sejmu v Mariboru vam bomo na naši stojnici predstavili popolnoma neinvaziven pristop razstrupljanja telesa s pomočjo pozitivnih in negativnih ionov. Vse več ljudi se namreč zaveda preobremenjenosti odraslih in otrok z različnimi toksini, ki posledično vplivajo na zdravje posameznika in so lahko izvor marsikatere težave ali bolezni. Na sejmu vam bomo z veseljem predstavili metodo in vam odgovorili na vsa dodatna vprašanja, z obiskom stojnice pa si lahko zagotovite “večni” popust za obisk razstrupljevalnih tretmajev. 

V holističnem centru BIO-COR strankam svetujemo tudi na področju prehranskih dopolnil. Na sejmu bi vam radi predstavili izvlečke medicinskih gob v razmerju tudi do 150 : 1 (150 kg svežih gob za 1 kg aktivnih snovi). Vsi izdelki so podprti s kliničnimi in ne-kliničnimi raziskavami neodvisnih institucij, rezultati pa so tudi iz naše prakse izjemni. Izdelki so primerni za vse generacije, od najmlajših v obliki sirupa, do starejših v obliki kapsul, uporabljate pa jih lahko zgolj preventivno ali za podporo pri resnejših stanjih in boleznih. 

Na sejmu boste lahko po akcijski ceni kupili tudi test za preverbo 11-ih esencialnih maščobnih kislin v telesu, test  pa vam bo pokazal tudi razmerje med omega 6 in omega 3 maščobnimi kislinami. Idealno razmerje je vse od 1:1 do 1:4, žal pa je z današnjim načinom prehranjevanja rezultat velikokrat izven ideala, vse tja do 1:97 ali več v prid omega 6, kar v telesu povzroča veliko vnetnih stanj, težav s koncentracijo, spominom, hormoni in še bi lahko naštevali. 

Veselimo se vašega obiska in se vidimo v živo v soboto 8.10. na trgu Svobode v Mariboru. 

Spletna stran:
https://bioresonancamaribor.com/

Delite naprej ...