HERBESSA – naravni zeliščni raj

Sem Manja in že kot otrok sem oboževala naravo. Narava je dejansko moj način življenja. Po poklicu sem magistra managementa. Ja, verjetno se mnogi sprašujete kaj ima moja izobrazba skupnega z zelišči? Dejansko skoraj nič, razen osnove ekonomije in trženja. Da pa vas potolažim, po težki bolezni in posledično močni želji sem obiskovala nacionalni poklicni tečaj za zeliščarja, kjer sem pridobila vsa potrebna znanja iz pridelovanja, razmnoževanja, gnojenja, priprave, obdelave in dodelave zelišč, kar pripomore k strokovni izdelavi naših izdelkov. Od takrat dalje s ponosom povem, da je moj poklic zeliščar. Pa ne samo poklic, dejansko je to postalo moje življenje.

Poleg naštetega znanja, ki sem ga pridobila s tem poklicem, sem se v prostem času udeleževala tudi raznih izobraževanj in delavnic na to temo. Iz svojega hobija, beri velike strasti do zelišč in lastnih življenjskih izkušenj sem septembra 2017 ustvarila Herbesso – moj zeliščni raj.

Ker se zavedam, da bodo Herbessine stranke tiste, ki želijo le najboljše, sem jim z veseljem vedno pripravljena prisluhniti in izpolniti njihove želje, tako da s pridobljenimi željami, ščepecom domišljije, lastnim umetniškim čutom in svojo strokovnostjo naredim » razne zeliščne čudeže«, ki bodo zmeraj pričarali nasmeh in zadovoljstvo vas – kupcev. Herbessin cilj ni serijska proizvodnja, ampak zgolj želja pripravljati prvovrstne zeliščne izdelke za ljudi, ki poleg odličnega okusa, kvalitete surovin, želijo tudi estetsko dovršenost. Vabljeni v moj zeliščni raj in poiščite kakšno » rožco « tudi zase!

Spletna stran:
https://herbessa.si/


Delite naprej ...