GNETKO – domači naravni plastelin

GNETKO  – DOMAČI, NARAVNI PLASTELIN

Zagotovite svojemu otroku varno zabavo in ustvarjanje!

GNETKO je doma narejeni plastelin, namenjen tudi mlajšim otrokom, saj je narejen izključno iz naravnih sestavin, ki so užitne, tako da otroku ne morejo škoditi. Je zelo mehak, dišeč in ima dolgi rok trajanja. Igra s plastelinom spodbuja otroško ustvarjalnost in spretnost. Kompletek vsebuje štiri različne barve. Narejen v Sloveniji.

KNJIGA ZMOREM

Želiš svojega otroka poučiti o drugačnosti in ga hkrati spodbuditi, da skozi igro razvija svoje fino motorične sposobnosti? Potem je knjiga ZMOREM prava izbira!

V knjigi Zmorem je predstavljena zgodba o vztrajnosti malega junaka z opornico in posebnimi prstki, ki nas povabi k razumevanju in s tem sprejemanju drugačnosti. Jakob dokazuje, da se zmore − s trudom, vztrajnostjo in pogumom. Pri tem mu pomagajo različne vaje za spodbujanje fino motorike, ki so s pomočjo plastelina prikazane v knjigi ter so nastale v sodelovanju s strokovnjaki s področja otrokovega razvoja.

KOMPLET KNJIGE IN PLASTELINA

V knjigi ZMOREM je predstavljena zgodba o vztrajnosti malega junaka Jakoba z opornico in posebnimi prstki, ki nas povabi k razumevanju in s tem sprejemanju drugačnosti. Jakob skozi zgodbo dokazuje, da se zmore − pri tem pa mu pomagajo različne vaje za spodbujanje fino motorike. V knjigi je vključenih 14 fino motoričnih vaj, ki so nastale v sodelovanju s strokovnjaki s področja otrokovega razvoja. Vaje se izvedejo s pomočjo plastelina Gnetko, ki je doma narejeni plastelin, namenjen tudi mlajšim otrokom, saj je narejen izključno iz naravnih sestavin. 

Spletna stran: www.gnetko.si

Delite naprej ...