frzek-3

Fržek – naravni, veganski in slovenski prehrambeni izdelki

Tisti, ki so poskusili Fržek namaze, tisti, so jih vedno znova poiskali v trgovinah z zdravo hrano. Poiščite njihovo stojnico na Zelenem sejmu in spoznajte čudovito rastlinsko hrano.

Fržek je blagovna znamka slovenskih, naravnih, veganskih in zero-waste prehrambnih izdelkov. Načela, po katerih deluje podjetje, so naravno, od blizu in zdravo. Pravijo, da ni drugega recepta za dober, okusen izdelek, kot tako, da je z dobrimi sestavinami. Načelo naravno se kaže v sonaravni pridelavi sestavin; od blizu pomeni, da so sestavine prepotovale kar se da malo, da so prišle do nas; načelo zdravo pa se odraža v dveh vidikih: v zdravju za človeka ter zdravju za okolje.

Skupni imenovalec vsem izdelkom so stročnice, poseben pomen pa v Fržku dajejo fižolu. Fržkovo poslanstvo je izdelovati in razširiti izdelke, narejene iz te ali one stročnice na naravi prijazen način. Na njihovi stojnici boste lahko poskusili in kupili rastlinske namaze, krekerje, piškote, praženo čičeriko, tofu, in še kaj in še kaj. Obiščite jih.

Spletna stran: www.frzek.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...