Foto utrinki ZELENI SEJEM LJUBLJANA – JESEN 2023

Zeleni sejem na ulici Breg ob Ljubljanici v Ljubljani, ki je potekal 30. septembra, je bil poln naravnih, trajnostnih in zdravih izdelkov ter predstavitev storitev, ki ljudem pomagajo pri dobremu zdravju in zadovoljnemu življenju. Na prireditvi je sodelovalo kar 60 podjetij, ki so predstavljala raznoliko zeleno ponudbo.

Vzdušje na sejmu je bilo pisano in živahno, ulica Breg pa je zeleno zaživela v sobotnem dnevu. Obiskovalci so bili zadovoljni, razstavljalci pa so preživeli prijeten sejem dan in povsod se je videla dobra volja.

Posebej vredno je omeniti dobrodelno noto Zelenega sejma. Na stojnici dobrodelnega srečelova smo prodali vse dobrodelne srečke. S skupnimi močmi razstavljalcev, ki so darovali izdelke, ter kupcev dobrodelnih srečk, smo zbrali lepo vsoto denarja. Ta znesek smo nato razdelili med zavod Zadnje upanje in zavod Nastjina barka, kar je pripomoglo k podpori obeh organizacij, ki pomagata ljudem in živalim v stiski.

Zelo lepe slike razstavljalcev in vzdušja je posnela naša prijateljica Lara Peršl, ki je na voljo za fotografske usluge.