🌿 Pozdravljeni dragi sledilci! 🌻

Upamo, da uživate se že veselite prihajajoče jeseni, ko narava obleče svoje čarobne barve. V želji, da skupaj z vami delimo te nepozabne trenutke, vas vabimo, da se pridružite našemu nagradnemu natečaju – Zeleni sejem Fotografski Utrinki!

📸 Pokažite svoj fotografski talent in ljubezen do narave in delite z nami svoje najlepše poletne in jesenske trenutke. Raziščite barvito paletko narave – od sončnih dni na plaži do skrivnostnih gozdov v jesenskem odtenku.

🍁 Kako sodelovati?

  1. Fotografirajte vaše najljubše prizore jesenske narave.
  2. Pošljite nam max 3 fotografije primerne kakovosti na info@zelenisejem.si
  3. Posledite našo Facebook in Instagram stran.
  4. Prve tri fotografije bomo lepo nagradili z naravnimi izdelki.

Vaše fotografije nam bodo pomagale ustvariti čudovito galerijo naravnih čudes, ki jih delimo skupaj. Veselimo se, da bomo z vami delili te lepe trenutke in nagradili vašo ustvarjalnost!

Nagradni fotonatečaj bo trajal do 21. 9. 2023. Fotografije pošiljite na info@zelenisejem.si s pripisom FOTONATEČAJ. Pošljete lahko največ 3 fotografije, ki naj bodo primerne kakovosti in prikazujejo naj naravo poleti in v zgodnji jeseni. V sporočilu navedite tudi ime in priimek. Zmagovalca, drugo in tretje mesto bomo razglasili 22. 9. 2023 in prejemnike pozvali po mailu za prevzem nagradnih paketov na Zelenem sejmu, v Ljubljani ali v Mariboru.

erika-roze-2
Zmagovalna fotografija spomladanskega fotonatečaja, avtorice Erike

Lepe besede žiranta, Mirana Krapeža, o njegovem pogledu na fotografijo:
“In ko začutiš, da imaš veliko znanja in izkušenj, ko začneš dogodke in motive v naravi doživljati čustveno, ko razmišljaš, da je vse v naravi en sam čudež, tedaj želiš, da vse to preneseš naprej. Preveč je vse skupaj lepo, da bi ostalo prepuščeno samemu sebi. Vse te svoje čarobne trenutke hočem deliti s prijatelji, znanci, ljubitelji narave in z vsemi vami.”

SODELUJOČE FOTOGRAFIJE NA POLETNO/JESENSKEM FOTO NATEČAJU