🌿 Pozdravljeni dragi sledilci! 🌻

Upamo, da uživate se že veselite prihajajoče jeseni, ko narava obleče svoje čarobne barve. V želji, da skupaj z vami delimo te nepozabne trenutke, vas vabimo, da se pridružite našemu nagradnemu natečaju – Zeleni sejem Fotografski Utrinki!

📸 Pokažite svoj fotografski talent in ljubezen do narave in delite z nami svoje najlepše poletne in jesenske trenutke. Raziščite barvito paletko narave – od sončnih dni na plaži do skrivnostnih gozdov v jesenskem odtenku.

🍁 Kako sodelovati?

  1. Fotografirajte vaše najljubše prizore jesenske narave.
  2. Pošljite nam max 3 fotografije primerne kakovosti na info@zelenisejem.si
  3. Posledite našo Facebook in Instagram stran.
  4. Prve tri fotografije bomo lepo nagradili z naravnimi izdelki.

Vaše fotografije nam bodo pomagale ustvariti čudovito galerijo naravnih čudes, ki jih delimo skupaj. Veselimo se, da bomo z vami delili te lepe trenutke in nagradili vašo ustvarjalnost!

Sporočamo vam izbrane 3 najlepše fotografije narave:
Sara Hrastovec
Darko Jakovac
Mateja Jaušovec

Nagrajenci naj se javijo na info@zelenisejem.si, ali prevzamejo nagrado na Zelenem sejmu v Ljubljani, 30.9. od 10h do 18h na stojnici dobrodelnega srečelova ali na Zelenem sejmu v Mariboru, 7.10. od 10h do 18h, prav tako na stojnici dobrodelnega srečelova.

erika-roze-2
Zmagovalna fotografija spomladanskega fotonatečaja, avtorice Erike

Lepe besede fotografa Mirana Krapeža, o njegovem pogledu na fotografijo:
“In ko začutiš, da imaš veliko znanja in izkušenj, ko začneš dogodke in motive v naravi doživljati čustveno, ko razmišljaš, da je vse v naravi en sam čudež, tedaj želiš, da vse to preneseš naprej. Preveč je vse skupaj lepo, da bi ostalo prepuščeno samemu sebi. Vse te svoje čarobne trenutke hočem deliti s prijatelji, znanci, ljubitelji narave in z vsemi vami.”

Zmagovalna fotografija jesenskega fotonatečaja, avtorice Sare Hrastovec

SODELUJOČE FOTOGRAFIJE NA POLETNO/JESENSKEM FOTO NATEČAJU