energijski-nasad-soncna-posest

Energijski nasad Sončna Posest – društvo Calvodas

V okviru društva ročno obdelujemo 1 hektar veliko posestvo Sončna Posest v Trbovljah, na katerem rastejo: aronija, sibirska borovnica, maline, jagode, ribez, šisandra, dren, šmarna hrušica, fige ter ostalo sadje, zelenjava in zelišča.

Prvi sadovi nasada so nam poleg svežih sadežev, omogočili tudi pridobivanje 100% naravnih sokov aronije in sibirske borovnice. Kasneje se je dejavnost posesti usmerila še v liofiliziranje sadja in zelenjave, saj je bila želja ohraniti ves pridelek in pri sadovih ohraniti čim višjo hranilno vrednost ter vitamine in minerale. Tako ponujamo liofilizirano sadje kot zdrav in okusen prigrizek, kot odličen dodatek smoothijem in kosmičem, za pripravo osvežilnih napitkov in sokov ali kot dodatek sladicam, sladoledu, jogurtu, medu…

Zadnja in čisto nova linija izdelkov pa je liofiliziran prah sadja in zelenjave iz našega nasada v obliki rastlinskih kapsul. Kapsule so rastlinskega izvora in vsebujejo 100% liofiliziran sadni ali zelenjavni prah. Vsi naši izdelki so 100% naravni, brez dodatkov in lokalnega Slovenskega porekla.

Posebnost našega nasada je Energijski park in lasten izvir žive vode. Na voljo je sedem energijskih točk na katerih vsak posameznik najde tisto, kar v danem trenutku potrebuje. Na posestvu opravljamo tudi meritve energijskega stanja osebe in nudimo Tesline terapije.

Spletna stran:
www.liofity.si in www.calvodas.si

Delite naprej ...