ZDRUŽENJE EKOCI

NA ZELENEM SEJMU V MARIBORU, 11. MAJA 2024, PREDSTAVLJA EKOCI:

Združenje Ekoci, združenje za trajnostno prihodnost s partnerji – bo predstavljalo s svojimi parterji trajnostne pristope in aktivnosti za celostno samooskrbo.


1. Spoznajte svilenko – ali so lahko svilenke hišni ljubljenčki in kako pomagajo pri naravnem krogotoku na domačiji? Obiskovalci se bodo lahko seznanili tudi z lastnostmi pasme kokoši svilenk in jo tudi pobožali. Predstavlja Andrejka Leben predsednica Društva gojiteljev malih živali Gornja Radgona

2. Liofilizirano sadje Njami njam – liofilizirano sadje in zelenjava: Svežina svežega sadja ujeta za vse dni v letu. Idealno za prigrizek na poti, dodatek k jogurtu, granolam, naravni »bomboni« za otroke. Odkrijte nov način uživanja sadja in zelenjave, ki je tako okusen, kot koristen. Predstavlja Davor Vučkovski, ki je tudi predavatelj, magister na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

3. Watter to go – da lahko pijete vodo kjerkoli že ste. Stekleničke s filtrom – dobro preizkušene v tujini. Predstavlja Mateja Rotar

4. TANAVI iz Mežice – unikatni izdelki z uporabno vrednostjo za estetski in trajnostni stil življenja. Prizadevanja zavzetih ljudi v invalidskem podjetju so vidni v vsakem izdelku.

Spletna stran: https://ekoci.si/
Facebook: https://www.facebook.com/EkociSlovenija

Delite naprej ...