EKO BABY – ekološka oblačilca za otroke

Sva Timotej in Larisa, stara sva 28 let in imava dve punčki. Starejšo Lino 5 in pol let in mlajšo Laro, staro 4 leta (ker je vse več zlorabe otrok in otroških obrazov zaradi umetne inteligence, so zato obrazi najinih otrok popolnoma ali delno skriti.)
Partnerka Larisa je kot svoj hobi pričela s šivanjem unikatnih izdelkov za otroke, kot so kape, trakovi za ušesa, hlače in oblekice. Vse skupaj se je najprej tvorilo iz strasti in želji po ročnem ustvarjanju. Tako sta deklici s ponosom nosile mamine izdelke.

V mesecu septembru pa sva dobila priložnost odkupiti in prevzeti spletno trgovino ekobaby.si. Ob tem sva prevzela tudi ekskluzivnega dobavitelja v Evropi, za izdelke iz ekološko česanega bombaža. Prejela sva tudi certifikate, da so zaposleni, ki opravljajo vsa dela od pridelave in izdelave, pošteno plačani in le teh ne opravljajo otroci. Oeko-Tex Standard 100, je za vse izdelke preverjen ter dostopen na spletni strani s QR kodo.

Oblačila so hipoalergena in so primerna za otroke z občutljivo kožo, alergijami ter astmo. Opremljena so z minimalnim listkom ter ravnim šivom, ki preprečuje dodatno draženje nežne otroške kože. Možnost razpletanja in raztegovanja tkanine je minimalna. Večino izdelkov je za starost od 0 do 3 leta, sva pa v novo kolekcijo dodala tudi določene izdelke do številke do 7 let oz. številke 128/134.

Spletna stran:
https://www.ekobaby.si/


Delite naprej ...