DEJA LIGHT – angelski readingi, numerologija in intuitivne kreacije

Srčno dobrodošli na stojnici Deja Light na Zelenem sejmu. Sem Deja Zupančič, bolj poznana pod imenom Deja Light. Moje delo je posvečeno temu, da prebujam in opominjam na svetlobo v ljudeh, ki jo nosimo v sebi in je naše najmočnejše vodstvo. Življenje me je vodilo skozi številne težke preizkušnje, a nikoli nisem preslišala te svetle točke v sebi, ki me je vodila nazaj v svoje bistvo.

Nudim vam: angelske readinge, numerološke analize, duhovne in osebnostne programe ter delavnice, vodene meditacije v skupinah ali individualno, intuitivne kreacije,… Preko družbenih omrežij že mnogo let predajam sporočila ob polni luni in mesečne video usmeritve za lažje razumevanje sebe ter energij, kot tudi za dušno podporo.

Na Zelenem sejmu se bom predstavila s svojimi kreacijami Ayurelia creations, ki so mogočni portali podpore, energijske zaščite in transformacije. Prav vsaka slika na platnu nosi svojo individualno zgodbo in aktivacijo, ki posamezniku služi v najvišje dobro. Ravno tako bo na stojnici možno prejeti svoje kratko sporočilo ali numerološko podporo.

Ustavite se pri moji stojnici, pobrskajte po ponudbi in si privoščite kreacijo zase ali za darilo. Z veseljem poklepetam z vami, da se tudi srčno povežemo.


Facebook: https://www.facebook.com/dejalight.si
Instagram: https://www.instagram.com/dejalight.si/

Delite naprej ...