logo-zeleni-sejem

BODIFIT – zdravo gibanje s strokovnjaki

Smo vodilna organizacija v Sloveniji na področju fitnesa, vodene vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja, hkrati pa priznana mednarodna znamka, ki simbolizira strokovnost v rekreaciji, fitnesu in wellnessu. Naša misija je širiti zavedanje o pomembnosti redne rekreacije in zdravega življenjskega sloga. Zagovarjamo sodoben, utemeljen in strokoven pristop k vadbi. Naš glavni cilj je izobraževanje in spodbujanje strokovnosti. Zavzemamo se za dolgoročno sodelovanje s strankami, jih ozaveščamo o pomenu vztrajnosti in želimo prikazati, da je vadba in rekreacija trajna naložba v njihovo zdravje in dobro počutje, ne le trenutna muha.

Naša ponudba:

– Vadba v fitnesu pod nadzorom strokovnjakov: Predstavili bomo našo vrhunsko fitnes opremo ter poudarili prednosti vadbe pod strokovnim nadzorom naših usposobljenih trenerjev.
– Skupinske vadbe različnih zvrsti: Naša ponudba vključuje pestro paleto skupinskih vadb, kot so FIT, FUSION, POWER, HIIT in SHAPE. Obiskovalcem sejma bomo predstavili raznolikost naših skupinskih vadb in jih povabili k sodelovanju.
– Kvalitetna prehranska dopolnila: Predstavili bomo našo linijo kvalitetnih prehranskih dopolnil, ki strankam pomagajo doseči optimalno telesno pripravljenost in zdravje.
– Športni pripomočki: Naša ponudba vključuje tudi širok izbor športnih pripomočkov, ki strankam pomagajo pri izvajanju njihovih vadbenih programov in doseganju ciljev.
– BODIFIT Akademija: Predstavili bomo naše izobraževalne programe inštruktorjev ter možnosti za izobraževanje in napredovanje v fitnes industriji.
– Dogodki in aktivnosti v našem BODIFIT caffe-u: Obiskovalcem sejma bomo predstavili pestro ponudbo dogodkov in aktivnosti v našem BODIFIT caffe-u, vključno z akustičnimi večeri, stand up nastopi, delavnicami za otroke in otroškimi rojstnimi dnevi.

Spletna stran: https://bodifit.net
Facebook: https://www.facebook.com/kresnice
Instagram: https://www.instagram.com/bodifit/

Delite naprej ...