Biofield Care – frekvenčni obliži za boljše počutje

Frekvenčni obliži Biofield Care so samolepilni vodoodporni obliži, ki vsebujejo frekvence našega telesa, kadar je v optimalnem stanju. Ko se obliž namesti na kožo, naše telo prepozna te frekvence in začne resonirati z njimi. Na ta način se naravno vrača v svoje ravnovesje. Gre za princip simpatetične resonance, ki je kvantni fenomen.

Obliži so popolnoma varni za uporabo in brez stranskih učinkov. Frekvenčni obliži B.E.Well vsebujejo frekvence za podporo normalnemu delovanju živčnega sistema. S tem lahko pomagajo pri izboljšanju razpoloženja, dvigu energije in koncentracije, umirjanju, samozavesti in odločnosti. Vsebujejo tudi frekvenco zemlje, ki organizem hitreje regenerira in umirja. Frekvenčni obliži Recovery vsebujejo frekvence za podporo našemu biopolju (subtilna plat telesa). S tem lahko spodbudijo naravno sposobnost samozdravljenja, hitrejšo obnovo organizma, boljšo pretočnost mišic in tkiv, pomagajo pri zmanjšanju bolečin in vnetij ter pripomorejo k hitrejši obnovi in celjenju ran.

Frekvenčni obliži Recovery delujejo podobno kot akupunktura, le da se za stimulacijo meridianov namesto iglic uporabljajo obliži. Največja prednost je v tem, da si obliže lahko nameščate sami in da vam terapija namesto pol ure traja kar teden dni. Frekvenčni obliži Harmony vsebujejo frekvence za podporo normalnemu delovanju hormonskega sistema in so primerni za vse ženske nad 15 let.

Obliži Harmony odlično delujejo pri zmanjševanju simptomov menopavze, pri reguliranju ciklusa, za lajšanje PMS, krčev in ostalih bolečin ter za stabilizacijo razpoloženja.

Spletna stran:
www.biofieldcare.si

Delite naprej ...