aurum-2

Aurum – izdelki za najboljšo zaščito vaših rastlin

Kakšno neverjetno veselje je, ko so rastline zdrave in plodovi narave sijejo od zdravja in okusa. Podjetje Aurum ima prepoznavno vlogo enega izmed vodilnih podjetij na področju ekološkega organskega vrtnarjenja v Sloveniji in širše. Kot najboljši poznavalec delovanja rastline neem v srednji in južni Evropi z iskanjem učinkovitih naravnih ekoloških rešitev za varstvo rastlin pred škodljivci in boleznimi neprestano podira meje mogočega na področju zaščite rastlin in uporabe ekoloških gnojil. Vsem generacijam vrtičkarjev, sadjarjev in zeliščarjev nudimo popolno podporo za aktivno preživljanje prostega časa in dviganja samooskrbe v Sloveniji brez uporabe fitofarmacevtskih sredstev. 

V Aurum pravijo: “Umazane roke, glava na soncu in srce v harmoniji z naravo! Z vrtnarjenjem ne hranimo le telesa, temveč tudi svojo dušo!”

Smo strokovnjaki za ekološko pridelavo in zaščito rastlin pred škodljivci in boleznimi z naravnimi ekološkimi sredstvi brez karence in vplivov na okolje.
Smo vodilno podjetje za uporabo ekoloških organskih gnojil na osnovi rastline neem in morskih alg za vrtičkarje in ljubiteljske sadjarje na področju Slovenije.
Smo zastopnik 100% naravne ajurvedske kozmetike na osnovi rastline neem na področju Slovenije z najetimi nasadi rastline neem po načelu pravične trgovine.

Spletna stran: www.ekopridelava.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...