aurum-2

Aurum – izdelki za najboljšo zaščito vaših rastlin

Kakšno neverjetno veselje je, ko so rastline zdrave in plodovi narave sijejo od zdravja in okusa. Na Zeleni sejem smo povabili družinsko podjetje Aurum, ki ima prepoznavno vlogo enega izmed vodilnih podjetij na področju ekološkega organskega vrtnarjenja v Sloveniji in širše. Kot najboljši poznavalec delovanja rastline neem v srednji in južni Evropi z iskanjem učinkovitih naravnih ekoloških rešitev za varstvo rastlin pred škodljivci in boleznimi neprestano podira meje mogočega na področju zaščite rastlin in uporabe ekoloških gnojil. Vsem generacijam vrtičkarjev, sadjarjev in zeliščarjev nudimo popolno podporo za aktivno preživljanje prostega časa in dviganja samooskrbe v Sloveniji brez uporabe fitofarmacevtskih sredstev. 

V Aurum pravijo:Umazane roke, glava na soncu in srce v harmoniji z naravo! Z vrtnarjenjem ne hranimo le telesa, temveč tudi svojo dušo!”

Strokovnjak Mitja Križan bo na Zelenem sejmu izvedel predavanje z naslovom Ekološke rešitve za preprečevanje škodljivcev in bolezni. Za urnik predavanj in delavnic si oglejte PROGRAM.

Spletna stran: www.ekopridelava.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...