AURORA PLANET – naravna kozmetika

Začetek naravne kozmetike Aurora Planet sega v mladost ustanoviteljice Nataše, ki je že kot otrok z največjim veseljem raziskovala zdravilne rastline in njihovo uporabo. Sprva le nedolžno odkrivanje, mešanje in igranje z različnimi naravnimi sestavinami je kaj kmalu obrodilo prve sadove. Nastala so zeliščna mazila, kreme, mila,… Zanimanje za opojno dišeče domače »zvarke« je med prijatelji vse bolj rastlo in prižgalo iskrico upanja, da bi lahko nekoč hobi prerasel v pravo poslovno priložnost. K razvoju slednje je v veliki meri pripomogla spodbuda partnerja Tomaža in tako se je v novembru 2016 rodilo podjetje Aurora Planet.

Za ime Aurora Planet naju je navdihnila rimska boginja jutranje zarje. Njena vztrajnost je dokaz, da lahko z dobro voljo, pozitivnimi mislimi in sledenju svojim sanjam, dosežemo še tako oddaljen cilj. Veličastna lepotica Aurora je za naju sinonim za prečudovite lepote neokrnjene narave. Hkrati pa je Aurora tudi polarni sij, ki je dokaz, da je narava s svojimi stvaritvami resnično dih jemajoča.

Najin cilj je ljudem povrniti vero v naravne izdelke, ki ne vsebujejo parabenov, umetnih konzervansov, dišav in ne ogrožajo našega zdravja. Najino glavna vodila sta: »Narava je naš največji prijatelj« in »Kjer je volja, je tudi pot«. Zavedava se, da je poslovna pot velikokrat polna ovir, a prepričana sva, da lahko s trdim delom približava svoje izdelke tako slovenskim kot tujim kupcem.

Danes znamka Aurora planet nudi visoko kakovostne terapevtske izdelke, ki so popolnoma naravni in jih lahko tako rekoč pojeste. Veliko slednjih se tudi ponaša s popolnoma veganskimi sestavinami.

Spletna stran: www.aurora-planet.com

Delite naprej ...