zgodbe-iz-recnikove-hoste

Zgodbe iz Rečnikove hoste – poučne slikanice za otroke

Tokrat vam Zgodbe iz Rečnikove hoste prinašajo slikanico Zajček in premajhne hlače – zajčkovo zagonetko, ki ga je doletela, ko se je skupaj s prijatelji odzval vabilu na jesenski piknik. Do kakšnega spoznanja bo z njihovo pomočjo prišel, vam bo ob branju razkrila slikanica.

Živali iz Rečnikove hoste so vam na koncu zgodbe pripravile družabno igro Gibalni človek, ne jezi se, ob kateri se boste skupaj z njimi zabavali, razmigali in se tako pridružili njihovi dogodivščini.

Skozi pestro dogajanje v zgodbi, s personaliziranimi živalskimi liki, miselnimi izzivi in vzročno- posledičnimi odnosi, otroci spoznajo pomen vsakodnevnega gibanja in zmernega prehranjevanjapomen prijateljstva in sodelovanja, prepletajo se različna čustva in sprejemanje drugačnosti. Hkrati pa spoznavajo značilnosti jesenske narave.

Slikanica je primerna za otroke od 4. leta starosti, otroke prve triade osnovne šole in za vse odrasle ljubitelje zgodb in družabnih iger.

Slikanica je krasno izhodišče za različne gibalne dejavnosti, izlete v gozd, pohode v naravo in športne dneve

Avtorica zgodbe sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok s sedemnajst letnimi izkušnjami dela z otroki v vrtcu in avtorica še treh knjižnih del.

Za prisrčne ilustracije pa je poskrbela priznana oblikovalka in ilustratorka Nataša Majer.

Spletna stran:
Zgodbe iz Rečnikove hoste
https://www.instagram.com/zgodbeizrecnikovehoste/

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...