Veliko stojnic z naravnimi izdelki, holistični terapevti in številna predavanja v parku – to je bil Zeleni sejem 2022

V letu 2022 smo lahko v miru, ko so bili koronski ukrepi že spomin (sicer še zelo živ) pripravili drugi Zeleni sejem. Iskali smo večjo lokacijo, saj je bilo povpraševanj za stojnice veliko. Ker nam je bilo na prvem Zelenem sejmu, ki je potekal pred centrom za sonaravno gradnjo Gnezdo tako prijetno, smo se odločili, da drugi Zeleni sejem organiziramo blizu – pred Zavodom sv. Stanislava v Šentvidu. Ta veliki prostor nam je omogočil večje število stojnic in veliko parkirišče.

Ko je napočil sejemski dan, 11.6.2022 so bili razstavljalci dobre volje. Po začetnem junijskem deževju je končno posijal sonček in veter je dan prej razjasnil nebo. Lokacija nam je omogočala pogled na prelepe slovenske gore, bližnji park z mogočnimi drevesi pa je božal dušo, ki ljubi naravo. In prav razstavljalci so ustvarili čudovit dan. Pokazali so, da imamo v Sloveniji srce za naravne izdelke. Tako so obiskovalci sejma kupovali naravno kozmetiko, zdrave igrače, kakovostni tekstil, se sladkali z naravnimi sladoledi, pijačami in se nasitili s krasno rastlinsko hrano. Tudi ponudba energijskih umetnin je bila, pa ponudba kristalov, celo trajnostnih koles in različne predstavitve terapevtov. V parku so se skozi cel dan razvrstila zanimiva predavanja in otroški sejemski kotiček v senci dreves je bil tudi dobro obiskan.

Vse to ste si lahko ogledali, se povezovali in nakupovali na drugem Zelenem sejmu, ki je tudi za nas pomenil velik, a lep organizacijski zalogaj. Z veseljem vas pričakujemo na tretjem Zelenem sejmu, ki bo v središču Ljubljane, kjer bomo gostovali prvič, a upamo, da tradicionalno.

Vabimo vas na Zeleni sejem, ki bo 13. 5. 2023 na Bregu v centru Ljubljane. Pridite nakupovat, se družit ter okušat pisano rastlinsko hrano. Vabimo vas na naš TRETJI ZELENI ZELEM SRČNIH LJUDI.

Veselimo se srečanja z vami.

Ekipa Zelenega planeta

Foto utrinki z ZELENEGA SEJMA 2022