sussana-rupnik

Susana Diez Rupnik – podpora cvetnih esence na poti sprememb

Vabljeni v čudoviti svet cvetnih in vibracijskih esenc!

Cvetne esence so energijski odtis rastline v vodi in ne vsebujejo kemijskih učinkovin. So popolnoma naravne, saj so bile pripravljene na rastiščih divje rastočih rastlin in so tako primerne za vse, tudi otroke, nosečnice pa tudi o živali. Cvetne esence nam pomagajo biti kos čustvenim izzivom vsakdana. S podporo vibracijskih pa esenc lažje sledimo hitrim spremembam. Pomagajo nam, da se zavemo  notranjega glasu ter darov, ki so nam dani v uresničevanje. Podpirajo nas  v notranjem procesu prepoznavanja, ozaveščanja in preseganja težav in blokad, da lahko zaživimo  polno in radostno življenje. Uporabljamo jih v stanjih stresa, strahu, jeze, pri pomanjkanju samozavesti, ko se izgubljamo v mislih namesto, da bi stopili v akcijo. 

Susana, ki jo le poiščite na stojnici, od leta 2012 razvija nove, vibracijske esence, ki jih najdemo pod imenoma Orhideje Luči in Roses of Love. Ne le, da esence pripravlja in z njimi pomaga ljudem pri osebni preobrazbi, napredku in lajšanju čustvenih stanj, prav tako tudi poučuje o njihovi uporabi posameznike, starše in pa terapevte, ki želijo dodatno nadgraditi svoje delo.

V Cvetnem kotičku boste lahko pobližje spoznali Bachove cvetne esence, poskusili Rešilne kapljice (Rescue remedy), visoko frekvenčne izdelke kolekcije Roses of Love (Aura spreji, Rožne meglice, cvetne esence vrtnic), se potopili v vonj vrtnic in  se spomnili okusa ljubezni. Na stojnici boste našli tudi set esenc za otroke in pa podporni set za nosečnice. Skoraj vse esence so bile pripravljene v Sloveniji, na rastiščih divje rastočih rastlin. Roses of love pa so nosilke vibracij ekološko gojenih burbonk in damaščanskih vrtnic.

Susana pravi: “Na voljo vam bom za vaša vprašanja o uporabi in delovanju esenc ter krajše vpoglede  za izbiro osebnih esenc, ki bi bile primerne za vas, vaše otroke ali vaše hišne ljubljenčke.” 

SUSANA DIEZ RUPNIK

Sem certificirana floriterapevtka in šepetalka rastlinam. Sem zagovornica naravnega poroda in  doula za boljši svet, saj je pomembno, kako se rodimo. S svetovalnim  delom pomagam posameznikom, otrokom, družinam, nosečnicam pri prepoznavanju in lajšanju čustvenih stanj, s pomočjo cvetnih esenc krepiti notranje ravnovesje, ter obuditi lastne kreativne potenciale. Dolgoletno ukvarjanje s cvetno terapijo me vodi pri boljšem, celostnemu razumevanju žensk in njihovih potreb v času nosečnosti, poroda in po njem, ter delu z otroci s težavami in posebnostmi.

Leta 2012 sem iz globoke želje, da bi prenesla informacije rastlin in njihova duhovna sporočila ljudem, razvila svoj lastni  sistem novih  cvetnih esenc, iz katerega sem oblikovala tri  linije: Orhideje Luči, Roses of Love, Aura spreji in Rožne meglice za otroke. Dolgoletno delo s klienti, raziskovanje kvantne botanike in prav posebna energija divjih orhidej ter njihovih vibracijskih esenc ,so me vodili, da sem razvila popolnoma nov terapevtski pristop, ki sem ga poimenovala Dinamično Holografsko Reprogramiranje. 

Zaupam v zdravilno moč narave, kajti v njej ležijo ključi za človekovo evolucijo.

Spletna stran: Susana Diez Rupnik

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...