ROTEUS – TURBOTRIMM trajnostna kosilnica

Kosilna glava z noži TURBOTRIMM Maxi disc je nastala v družinskem podjetju kot rezultat 40-letnih izkušenj s servisom motornih kos, kosilnic in žag ter s preizkušanjem različnih blagovnih znamk in proizvodov. Srečevanje z različnimi težavami pri uporabi motornih kos na dnevni ravni (napletanje trave okoli glave motorne kose, hitra obraba niti in cepcev, lomljenje kovinskih rezil ipd.) in mnoge izkušnje so nas pripeljale do točke, ko smo se odločili, da ustvarimo produkt oz. kosilno glavo, ki se z vsemi temi težavami ne bo srečevala.

Moje ime je Franc Očko in sem inovator izdelka TURBOTRIMM Maxi disc. Že skoraj 40 let se ukvarjam s servisom motornih kos, kosilnic, žag ipd. Na svoji poslovni poti sem se dnevno srečeval z različnimi problemi mojih strank. Ljudje so si namreč želeli kositi različne površine (visoko travo, grmičevje, trnje itd.), ne da bi pri tem skoraj vsakič imeli težave, vendar na trgu ni bilo primernega orodja, ki bi lahko to delo opravilo učinkovito, hitreje in predvsem z manj napora.

Tako sem se lotil izziva, da izdelam novo kosilno glavo, ki bo edinstvena in bi rešila vse te tegobe.

Po več letih truda, ki sem ga vložil v načrtovanje in v preizkušanje kosilne glave na pobočjih Pohorja, sem ogromno časa porabil tudi za raziskavo konkurenčnih izdelkov, urejanje patentov, izdelavo tehnične dokumentacije, iskanje pravih materialov. Po več letih aktivnega raziskovanja in preizkušanja različnih kosilnih glav, sem v svoji servisni delavnici izdelal prav posebno kosilno glavo z noži TURBOTRIMM Maxi disc, za katero sem povsem prepričan, da je resnično edinstvena in najboljša na tržišču.

Rezultat našega znanja, raziskovanja, preizkušanja in opazovanja ter želje našim uporabnikom zagotoviti najboljši produkt motorne kose, je tehnološka inovacija TURBOTRIMM Maxi disc, najboljša kosilna glava z noži na trgu.

V ponos in v veliko čast mi je tudi priznanje, ki smo ga leta 2019 dobil na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra.  Med 42 prijavljenimi inovacijami iz cele Evrope, smo za naš inovativni tehnološki izdelek TURBOTRIMM Maxi disc osvojili 1. mesto in prejeli najžlahtnejšo ZLATO medaljo. To je bila še ena potrditev, da delamo prav in je naš produkt resnično izjemen.

Žirija je v našem izdelku namreč prepoznala dejstvo, da smo po 50 letih, odkar poznamo kose na motorni pogon, končno dočakali rešitev za težavno košnjo in vse probleme, ki jih povzroča košnja visoke trave, praproti in druge trdožive podrasti.

Ne le, da je košnja s TURBOTRIMM Maxi disc kosilno glavo z noži hitrejša, ampak je košnja tudi enostavnejša in manj obremenjujoča za telo, še zlasti na strmem terenu.

Zadnja leta počasi opuščamo servis in se vse bolj povečamo izboljšavam kosilne glave z noži TURBOTRIMM Maxi disc, razvoju nove kosilne glave ter svetovanju našim strankam.

Najbolj pa me veseli, da se bo razvoj produkta nadaljeval tudi v prihodnje, saj bodo za to poskrbele mlajše generacije v našem družinskem podjetju, ki zgodbo že sedaj z veseljem peljejo naprej.  V zadnjih letih se mi je namreč pri razvijanju kosilne glave in poslu na splošno pridružila tudi hči Klara, ki zavzeto in predano sodeluje pri vseh procesih v podjetju in bo s časoma vajeti podjetja prevzela v svoje roke.

Spletna stran:
https://www.turbotrimm.com/

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...