razvajamse-1

Razvajam.se – ročno narejena naravna kozmetika za aktiven življenjski slog

Veliko pozornosti posvečamo temu, kaj dajemo vase, ne pa tudi temu, kaj dajemo nase. Slednje je ravno tako pomembno, zato pri Razvajam.se mislijo na zdravje ljudi in Zemlje. Skrbno izbirajo embalažo in sestavine, ki jih uporabijo pri izdelkih, ki vam jih ponudijo. Vsi izdelki so naravni in podpirajo aktiven življenjski slog. Narejeni so v Sloveniji, ročno, in spoštovanjem do našega čudovitega planeta, pod skrbnim vodstvom mag.sci. Nurdina Bajramovića, mag.farm.

O ustanoviteljici blagovne znamke Razvajam.se

Sem Leja, strastna plesalka in ljubim naravo. Zato me, če nisem zakopana v delu, najdeš prav tam: v plesni dvorani ali pa zunaj, na kakšnem hribu, ob vodi, na potovanju. Vedno v družbi kakšnega od svojih izdelkov. Zgodba Razvajam.se se je začela nekaj let nazaj iz potrebe po zdravljenju in spremembi življenjskega sloga. Takrat Slovenija še ni bila preplavljena z naravno kozmetiko in sem si jo morala, če sem jo želela imeti, pripraviti sama. Potreba je postala strast. Spremlja me sreča, in ta mi je na pot pripeljala čudovitega mentorja, s pomočjo katerega nastajajo novi, vrhunski naravni izdelki in tako je strast lahko postala posel in z njim znamka Razvajam.se.

Nekaj mnenj o Lejinih super izdelkih

Imam zelo suho kožo in preizkusila sem že ogromno tonikov za obraz, tudi takšnih od “priznanih” znamk. Iskreno povedano mi nobeden od njih kože ni navlažil tako kot tonik Razvajam.se. Koža je čez cel dan vlažna in mehka, zato ga uporabljam tako zjutraj in zvečer, ne zamenjam ga za noben denar.

Odkar sem prvič preizkusila balzam za ustnice z bučnim oljem, sem nehala kupovati ostale labele. To je najboljša labela na svetu! Čudovito se maže in je prave konstitucije tako poleti kot pozimi. Prav tako je to moje najljubše božično in rojstnodnevno darilo za prijateljice, mamo in sestro.

Mazilo za telo je eden od najboljših kozmetičnih produktov, kar sem jih sprobala. FANTASTIČEN je! Vsakič me ima, da bi ga pojedla, na koži pa je the best. Najboljše mazilo za nosečniški trebuh je! Bravo!!!!!

Balzam za ustnice z bučnim oljem je daleč najboljše mazilo za ustnice! Končno labela, po kateri koža ne postane odvisna in od katere se ustnice ne izsušijo. Poleg tega noro dobro diši.

Mazilo za telo omamno diši, super enostavno se razmaže in na koži pusti prijeten zaščitni sloj. 100% naravne sestavine so pa samo še dodaten plus. Naša telesa so že tako preveč izpostavljena strupom, zakaj bi jih nanašala še na kožo? Naravna kozmetika je zakon in Razvajam.se je top izbira!

Spletna stran: www.razvajam.se

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...