SPOROČAMO, DA BO NASLEDNJI ZELENI SEJEM POTEKAL V JESENI. čE SE ZANIMATE ZA RAZSTAVLJANJE, LAHKO POŠLJETE MAIL NA INFO@ZELENISEJEM.SI IN VAS VPIŠEMO NA SEZNAM.

Veselimo se vaše prisotnosti na Zelenem sejmu in si želimo, da se nam pridružite ter delite svoje znanje, izkušnje in inovativne naravne ideje. Skupaj lahko ustvarimo dogodek, ki bo navdihnil in spodbudil trajnostne rešitve, ki čuvajo človeka, živali in naravo.


Vabimo vas, da predstavite svoje naravne, vegetarijanske, veganske in lokalne izdelke na Zelenem sejmu, ki ga organizira Zeleni planet – zavod za promocijo etičnega potrošništva. Naslednji Zeleni sejem bo potekal v jeseni na Bregu v centru Ljubljane. Vljudno vabljeni vsi, ki z naravnimi izdelki in holističnimi ter zelenimi storitvami oblikujete človeku in naravi prijazen svet.

Cenik:
  • Najem stojnice – 120 €
  • Najem 1/2 stojnice – 60 €
  • Elektrika – 30 €
  • Delitev letakov na prizorišču sejma (brez stojnice) – 60 €

Tehnični opis stojnice: lesene stojnice imajo 3,5 m2 razstavne površine, dolžina je 210 cm. Elektrika je na voljo. Stojnico je treba zaščititi s prtom. Priporočamo, da jo opremite z reklamno cerado, kakšnim cvetjem ali jo polepšate po lastnem okusu.

Lokacija: Zeleni sejem poteka v centru Ljubljane na Bregu. Sejemsko prizorišče ima veliko sence, saj je pod velikimi drevesi.

ROK PRIJAVE: še ni določen

ROK PLAČILA: še ni določen

Vplačilo za najem stojnice naredite na:

ZELENI PLANET, ZAVOD ZA PROMOCIJO ETIČNEGA POTROŠNIŠTVA
JEŽKOVA 4, 1000 LJUBLJANA
SI56 6100 0002 2590 774

Rezervacija je veljavna šele, ko je plačilo opravljeno.

Za rezervacijo vaše stojnice na Zelenem sejmu izpolnite spodnjo prijavnico.

PRIJAVNICA

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti