posestvo-koki

Posestvo Koki – kraj miru za rejne živali

Darujte in pomagajte.

Posestvo Koki v Hrastovcu v Slovenskih goricah je kraj, kjer do konca svojih dni domujejo tiste živali, ki jih ljudje žal močno odrivamo iz naših src – to so živali, ki jih določamo za rejne živali.
Zapuščeni vietnamski pujski, ki so prerastli pričakovanja ljudi, kozja druščina, ki jo je vnuk rešil pred nožem, krava in vol, ki sta za las ušla klavnici, kokoške, ki so odslužile svoje obdobje nesnosti jajčk, oven, račke, goske. Je kraj, kjer živali – rešene in prostoživeče, živijo v miru in spoštovanju.

Posestvo Koki pa je tudi kraj, kjer se na treh hektarjih trudijo srčni ljudje ustvariti kraj miru, kjer vrtnarijo s srcem, kjer si odpočije in se nahrani tudi človeška duša. Pot do pravičnejšega in sočutnejšega sveta se začne pri spremembah nas samih.

Zato je pot posestva Koki pot srca.

Posestvo Koki je povsem neprofitno, kjer so vsi dogodki dobrodelne narave, ves izkupiček pa namenjen preživljanju rešenih živali ter razvoju posestva. Na Zelenem sejmu boste lahko kupili njihove srčne sadike in semena zelenjave, zelišč in rožic, pokazali pa vam bodo tudi čudovite dekorativne ptičke, ki jih butično izdelujejo.

Spletna stran: Posestvo Koki

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...